Най-добрата ми приятелка превърна живота ми в ад

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

През цялото време двамата са вършили това зад гърба ми

приятелка

През цялото време двамата са вършили това зад гърба ми

Най-добрата ми приятелка преобърна живота ми с главата надолу.

Преди две години се влюбих лудо в едно момче. За мое щастие той също отговори на чувствата ми.


Често пъти излизахме с него и най-добрата ми приятелка на разходки, на кино или просто на кафе. Дори не подозирах, че е способна на подобна постъпка.

Без дори да подозирам тя се е влюбила в моето гадже. Усетих промяната в него и го попитах каква е причината за това. Той обаче ми отговори, че само така ми се струва и е същият, в който се влюбих преди време. Аз обаче бях убедена, че има нещо, което крие от мен и за съжаление се оказах права.

През цялото това време най-добрата ми приятелка и гаджето ми, са въртели любов зад гърба ми. Наложи се сама да науча истината по възможно най-жестокия начин, тъй като нито един от двамата не събра достатъчно смелост, за да ми я каже в очите.

Може би сами се досещате, че след всичко случило се тя вече не ми е приятелка, камо ли най-добра. За съжаление те двамата разбиха не само любовта ми, а и живота ми. Сега се чувствам изключително самотна, а след двойното предателство, което преживях не мога да се доверя на никого.

Не ми липсват обожатели, но не мога да им имам доверие и да създам нова връзка.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар