Любов като на кино

Вижте кои екранни двойки пренесоха любовта си и в живота

мег
БРАНДЖЕЛИНА

Любовта, завъртяла главите на Брад Пит и Анджелина Джоли на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“, става причина блондинът да се разведе с „приятелката“ Дженифър Анистън. Въпреки че дълго време отричат да са били двойка по време на снимките, Бранджелина не успяват да избегнат едно от холивудските клишета – да се влюбиш във фалшивия си филмов партньор. Двамата вече са съпрузи и родители на шест деца.

ТОМ И НИКОЛ

Въпреки че от 15 лета са разведени, Никол Кидман и Том Круз се влюбват през далечната 1990 година на сета на „Дни на грохот“. Никому неизвестната австралийка успява така да завърти главата на мегазвезда на Холивуд по онова време, че той връчва документи за развод на тогавашната си съпруга Мими Роджърс.

Идилията продължава 11 години, когато ненадейно неособено високият брюнет решава, че е време бракът му с носителката на „Оскар“ да замине в небитието.

КОРТНИ И ДЕЙВИД

През останалата в миналия век 1996 година Кортни Кокс и Дейвид Аркет намират за странно романтична обстановката на филма на ужасите „Писък“. В лентата привличането между брюнетката, изиграла секси репортерка, и по-младия от нея мъж, който се подвизаваше като надрусан полицай, беше пулсираща достатъчно, за да сътворят семейство, пише „За жената“. Преди няколко години обаче двамата решават, че вече не им е интересно да „пищят“ в общата си компания, и се раздеят.

МЕГ И ДЕНИС

Любовните безсъници на Мег Райън, причинени й от Денис Куейд, приключиха с появата на Ръсел Кроу в живота й.
Някогашната любимка на Америка Мег Райън се залюбва с Денис Куейд, докато заедно се снимат в „Морски дълбини“. Когато Денис й предлага брак, тя отказва, поставяйки му ултиматум – или тя, или наркотиците, с които бил особен приятел. Двамата най-накрая извървяват пътя до олтара през 1991-ва, но девет години по-късно палавата блондинка полудява от страст по Ръсел Кроу на снимачната площадка на „Доказано Жив“. Чували сте поговорката „Веднъж влюбен пред камера, винаги влюбен пред камера“, нали?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар