SOS за вашите устни

За да не се напукват уст­ните от вятъра и хладния въздух, отделете им нужно­то внимание и грижи.

Грижа отвътре
Красивите устни трябва да се подхранват. Те се нуждаят не само от хубаво червило, гланц и бал­сам, за да блестят, но и от зехтин и повече ядки в храната. Така орга­низмът си набавя нужните количе­ства полезни минерали и витамини. Ако не чрез храната, можете да си набавите витамин С и Е на капсули и под формата на дражета.

Периодично подхранвайте устните в домашни условия, като ги намажете с натурално масло от жожоба например.

Грижа отвън
От студа устните се напук­ват, загрубяват и губят своята свежест и цвят. Не ги мокрете, а ги възстановете чрез серум, балсам и масла. Хидратирайте устните с мед или масло от карите. Медът е естествен ексфолиант, който премахва мъртвите клетки и спира напукването. Слагайте парченца краставица не само на очите, но и на устните.

За да имате красиви влажни устни, не забравяйте да пиете постоянно вода.
Балсамът хидратира с 23% повече устните, подобрява цвета и обема. Приспособява се към вашата уникална рН и придава естествена красота и нежен розов блясък на уст­ните. А различните вкусове могат да направят устните ви още по-сладки.

 

Вижте още съвети за перфектни устни

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар