5 неща, които да не казваш по време на секс

Кои са забранените фрази докато с него се забавлявате между чаршафите?

Понякога наистина е наложително да мислиш, преди да говориш. Сексът с любимия ти определено е един от тези моменти…

1. „Готова съм, скъпи! Давай!“
Това са може би най- недопустимите думи, особено ако се окаже, че той вече е в теб, а ти си мислиш, че все още не сте започнали… Е, тога­ва със сигурност ще се получи неловка ситуация и може въобще да не доведете нещата докрай заради спихналото си настроение.

2. „Мръдни малко, де, не виждам телевизора“
Дори и да дават послед­ната серия на „Клюкарката“, която чакаш от две седмици, не позволявай на телевизора да отклони вниманието ти от това, ко­ето правите с любимия ти, особено ако той се старае. В случай, че се изцепиш с думите: „Мило, мръдни малко вляво, че не виж­дам екрана“, рискуваш много бързо да останеш сама… с телевизора.

3. „Забравих да ти кажа, че майка ти звъня“
Ако искаш да разва­лиш момента и да го накараш да съжали, че изобщо сте започнали да правите секс – няма по-точна фраза от тази! Можеш да си сигурна, че само при споменава­нето на родителката му, той ще изгуби целия си ентусиазъм за плътски удоволствия.

4. „О, да, Ники!“
Избягвай да го нари­чаш по име в леглото, за да не се окаже, че си ка­зала нечие чуждо! Пред­стави си например, че той се казва Момчил, а ти го наречеш Иван. По-голям гаф от този надали има! Първо – това си е абсолютно хващане в изневяра, и второ – дори и да не си му изневерила във фи­зическия смисъл, няма как да не му стане ясно, че докато си с него, си представяш друг….

5. „Брат ти е идеален за тройка!“
Никога не се изда­вай, че си хвърлила око на брат му, осо­бено докато правите секс! Това би било наистина пагубно… не само за моментното състояние, а за връзка­та ви като цяло.

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар