Аз съм бременна, а той ми кръшка

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

След всичко преживяно ми идва да си събера багажа и да се изнеса от общото ни жилище

бременна

След всичко преживяно ми идва да си събера багажа и да се изнеса от общото ни жилище

Намирам се в безизходица. Аз съм бременна, а мъжът, чието дете нося постоянно ми кръшка и то с мои приятелки.

Твърди, че си втълпявам, но това, което не знае е, че лично съм го виждала, докато ми кръшка.


Двамата живеем под един покрив от една година. Аз съм бременна в шестия месец, а той се държи така, сякаш все още си живее сам.

Никога не съм предполагала, че може да ми се случи. Винаги съм си мислела, че тези истории са само измислица. Като върна времето малко назад оставам с впечатлението, че всичко вървеше по мед и масло до момента, в който разбрах, че съм бременна.

За съжаление се оказа, че бременността ми няма да мине неусетно и се появиха усложнения. Заради тях трябва да спазвам определен режим и да изкарвам почти цялото денонощие на легло.
Отначало половинката ми обръщаше голямо внимание, но постепенно сякаш започна да не му пука и да губи интерес не само към мен, а и към неродената ни рожба.

Споделих с най-добрата си приятелка и от нея научих още нещо – оказа се, ме освен всички останали забежки си има любовница, която работи в едно заведение в квартала.
След всичко преживяно ми идва да си събера багажа и да се изнеса от общото ни жилище. Не искам да живея с такъв човек и той да е баща на детето ми. Как мога да разчитам на него при положение, че ме предаде още при първата по-тежка ситуация?!
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар