Супергерои не само на кино – вижте кои са те!

Известните актьори вършат невероятни подвизи на екрана -хвърлят се в пламъци, управляват падащи самолети, гмуркат се в дълбините, а на финала добрите неизменно побеждават

harrison-for
Някои от тях обаче са герои не само на кино, но и в действителност. За миг забравят скъпите си застраховки и рискуват собствения си живот, за да спасят изпаднали в беда хора.

„Ако някой път закъсам, се надявам Том Круз да е наблизо“, казва пиарът на актьора. Преди години пред очите на Круз кола ударила друга, а виновникът избягал от местопроизшествието. Актьорът спрял, извикал парамедиците и оказал първа помощ на тежко пострадалия. Придружил го до операционната зала. а когато разбрал, че човекът няма здравна застраховка, платил сметката му от 7 хил. долара. Друг път, докато се излежавал на яхтата си, до него пламнала платноходка. Том скочил в пламъците и спасил пострадалите. Има и трети случай – на премиерата на негов филм забелязал, че момче припада, притиснато от тълпата. Хвърлил се сред развилнелите фенове, раздалечил ги и помогнал на почитателя си.

Харисън Форд не е легендарен пилот само в Междузвездни войни“. Докато прелитал с хеликоптера си над гора, забелязал припаднала жена. Завел я в болница и се оказало, че тя е силно дехидратирана и животът й виси на косъм. Друг път актьорът открил от въздуха 13-годишно изгубено момче. Много пъти е участвал в спасителни мисии в горяши гори.

Шон Пен лично превозил с яхтата си поне 40 човека, чиито домове били съсипани от урагана , Датрина“. Не могъл да продължи, защото плавателният съд се наводнил заради прекомерния товар.

Миналата година Клинт Истууд забелязал на парти, че един гост се задушава. Приложил техниката Хаймлих за оказване на първа помощ при задавяне и спасил човека, в чието криво гърло било заседнало парче сирене.

Докато Кейт Уинслет гостувала на милиардера Ричард Брансън, светкавица ударила къщата и възпламенила едното й крило. Всички се разбягали, но актрисата останала, за да преведе през пламъците 90-годишната майка на своя домакин, която едва ходела.

Райън Гослинг чакал приятел на нюйоркско кръстовище, когато видял как такси всеки момент ще връхлети върху пресичаща жена. Хвърлил се и я издърпал на тротоара. Дамата се оказала заклета негова почитателка и едва не си глътнала езика, когато го разпознала.

През 2004-а Арнолд Шварценегер бил на семейна почивка на Хаваите. Забелязал в океана мъж, отчаяно викаш за помощ, пише „Всичко за семейството“. Скочил във водата и лично го спасил.

Създателят на „Екс Фактор“ Саймън Каул също спасил живот, макар и без да го осъзнава. Една от участничките в британския вариант на предаването пеела толкова странно, че Сам й казал: „Нещо става в гърлото ти. Сякаш някой е влязъл в теб и те задушава“. Момичето отишло на лекар и се оказало, че има сериозно заболяване на белите дробове.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар