Благодаря на негодника, който вместо да ми избоде очите ми изписа веждите

Спрете да просите внимание и да коленичите пред хората, които не го заслужават и гледайте на всяка затворена врата като на нова възможност

негодника

Спрете да просите внимание и да коленичите пред хората, които не го заслужават

Не мога да не кажа огромно „Благодаря” на негодника, който вместо да ми избоде очите ми изписа веждите.

Със сигурност и вашето сърце е било разбивано поне веднъж и може би ви се е искало да накажете негодника. Но замисляли ли сте се, че всъщност той сам се наказва с това, което прави?


Когато негодникът ви зареже или ви причини болка по един или друг начин ви се иска да крещите, но в същото време изпитвате страх как ще изглеждате в очите на околните. Думите, които извират от душата ви и искате да ги кажете в очите на негодника ще останат нечути.

Макар да мислите, че всяка една от тези думи би разкъсала душата му, тя раздира единствено вашето сърце. И това е най-тъжната част от милионите разбити любови.
Не се залъгвайте, че емоциите на негодника, позволил си да ви нарани са също толкова силни, колкото са вашите.

Вероятно не веднъж сте се чувствали в ролята на просяк, молещ за минутка внимание. Искали сте човекът срещу вас да вникне в думите ви, но не… Поднасяте му поредният подарък, подарявайки му цялото ви внимание, чувства и сълзи, които го заобикалят като крайпътен знак и отново се удрят в нараненото ви сърце.

Спрете да просите внимание и да коленичите пред хората, които не го заслужават и гледайте на всяка затворена врата като на нова възможност. Не се унижавайте пред негодника, който ви е докарал до това състояние, защото човекът, който истински ви обича, никога не би си позволил да ви разплаче освен, ако не е от щастие.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар