Бременна съм, а той ме заряза

Така за миг цялата идилия отиде по дяволите. Междувременно разбрах, че той си има нова приятелка

бременна

Така за миг цялата идилия отиде по дяволите. Междувременно разбрах, че той си има нова приятелка

С приятеля ми бяхме страхотна двойка. Всички ни казваха, че много си подхождаме и ще сме изключително щастливо семейство.

Ние също крояхме планове за семейство. Така, без да се усетим вече живеехме под един покрив. В един прекрасен ден малко преди коледните празници, аз се почувствах зле.


Състоянието, в което се намирах ми се струваше много странно, тъй като ми се случваше за пръв път.

Отидох на лекар и с изненада разбрах, че съм бременна. Може би ще ви се стори странно това, че съм се изненадала, но ние с приятеля ми се пазехме. Смятахме, че още ни е рано за дете. Крояхме планове първо да поживеем на семейни начала, за да се опознаем и едва след това да пристъпим към тази важна крачка.

Така или иначе обаче аз вече бях бременна, а детето – факт. Аз разбира се много се зарадвах, когато научих, че съм бременна и нямах търпение да съобщя радостната вест и на приятеля си. За разлика от мен, той прие новината много студено, дори не се усмихна. Единственото, което промълви с половин уста бе, че сега не му е времето за дете.

Не след дълго отношението му към мен започна да става доста грубо, докато не се стигна до там, че се разделихме.
Аз бях бременна в третия месец и се чудех какво ще правя сама с детето. Една нощ обаче усетих много силна пронизваща болка. Закараха ме по спешност в болница и се оказа, че детето е мъртво и трябва да ми бъде направен спешен аборт, тъй като в противен случай животът ми е подложен на риск.

Така за миг цялата идилия отиде по дяволите. Междувременно разбрах, че той си има нова приятелка. Най-странното, което беше е, че не след дълго им се роди бебе. А според изчисленията – по това време трябваше да се появи на бял свят нашата рожба. Това означава, че той е спал и с друга по същото време и докато отказа категорично нашата рожба, се е съгласил да гледа другото дете.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар