Жана Бергендорф направи шокиращо признание

Жана признава, че винаги е приемала за баща втория съпруг на майка си и преди да се омъжи за датчанина Стефан Бергендорф, дори носела неговата фамилия – казвала се Жана Владимирова Бранкова. До 6-годишна

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф

възраст червенокосата певица вярвала, че пастрокът й всъщност е неин биологичен родител. Тогава недоброжелатели започнали да й подхвърлят, че няма баща, и майка й се видяла принудена да й разкаже цялата истина.

Никога не съм имала желание да го намеря. Той е оставил мама бременна и никога повече не се е поинтересувал нито от мен, нито от нея. Не мога да му простя. Живяла съм толкова години без него. Може би бих се видяла с братя и сестри, ако той има други деца… Възможно е дори да се срещнем някъде, без да подозираме, че във вените ни тече една и съща кръв!“, сподели Бергендорф.

Въпреки че тя винаги е била негативно настроена спрямо биологичния си баща Марио, преди няколко месеца внезапно решила, че иска да го потърси. Покрай всички скандали, в които бе замесено името й, тя се почувствала изоставена и самотна. Певицата вярвала, че ако се срещне с баща си, ще успее да му прости, да загърби миналото и да отвори нова страница в живота си. Издирила го чрез социалната мрежа Фейсбук и останала учудена колко много си приличат визуално, пише „Уикенд“.

Развълнувана, Жана веднага пожелала да се срещне с татко си на живо. Изпълнителката го проучила и установила, че той от години живее в Германия и има двама синове. Намерила телефона на Марио и провела дълъг разговор с него, в който му обяснила коя е и каква е причината да го потърси. Впоследствие се оказало, че баща й много добре я познава, защото е почитател на шоуто „X фактор“, което Жана спечели преди 2 години.

Марио проследил с интерес целия сезон на музикалното състезание, в което участва Бергендорф, без да подозира, че гласовитото момиче всъщност е негова дъщеря. Когато научил истината, хванал първия самолет за България, за да се срещне с нея. Помолил я за прошка и обяснил, че не я е потърсил досега, защото подозирал, че майка й е създала ново семейство с друг мъж. Според запознати обаче подбудите му не били съвсем безкористни.

„Търси я за пари, а Жана е заслепена и не вижда какво се случва. Много е щастлива, че се е запознала с татко си, дано не остане разочарована“, твърдят приятелите на певицата.

Откакто Марио влязъл в живота й, тя съвсем забравила за втория си баща, който я отгледал като собствена дъщеря и бил до нея в трудните моменти, докато растяла.

„Истината е, че кръвта вода не става. Вече не му се сърдя за това, че ме е изоставил. Не мога да съдя хората за решенията, които взимат в живота си. Така е трябвало да стане. Не искам да се връщам повече в миналото. За мен е важно бъдещето. Надявам се да се сближа с баща си. Вече го запознах със сина си, искам да бъде част от живота ни“, категорична е победителката в „X фактор“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар