Жестока болест покоси фолк певицата Пламена

Припомняме, че Пламена участва в „Биг Брадър Ол Старс” през 2014 година, а сега фолк певицата гасне бавно и мъчително, покосена от жестока болест, като специалистите казват, че това е анорексия.

Пламена

Животът на младата певица виси на косъм

Запознати разкриват, че Пламена тежи едва 35 килограма, което не е нормално, пише zajenata.bg. Специалисти посочват, че критичното й тегло се дължи на коварната анорексия.


Така и не става ясно как Пламена се е докарала до това състояние, но по всяка вероятност и тя като много млади момичета е пазила зверски диети, за да изглежда добре.

Близки до Пламена разкриват, че животът й наистина виси на косъм. За никого не е тайна, че неголяма част от анорексиците успяват да се върнат отново към живота.
Заради тежкото състояние, в което се намира Пламена към днешна дата, тя е подложена на непрекъснато лекарско наблюдение.

Близките й силно се надяват младия й организъм да успее да се пребори с коварната болест и Пламена отново да се върне към обичайните си занимания.
Семейството и приятелите й са съсипани и непрестанно се молят на Господ да не им отнема Пламена.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар