Азис излъга феновете си и сега са му гневни

промоции

Боже мили, Азис бил срещнал Мадона! Лице в лице! Двамата дишали един въздух в самолет на американска авиокомпания. Да вярваме ли или не? Този път май певецът тотално се е олял, а измишльотината му взриви страстите.

Азис

Азис

Азис предизвика тези дни истерия във Фейсбук профила си, публикувайки две снимки на поп кралицата Мадона в близък план. Кадрите са от борда на самолет, в който фолк певецът твърди, че е срещнал Мадона. „Опа… С кого се засичам аз, бе…“, написа изпълнителят от Костинброд като коментар под фотосите.


Мадона е идол на Азис открай време. Не е тайна, че той винаги е мечтал за момента, в който ще я срещне на живо. Затова и след като обяви за съвместния им полет, страницата му в интернет преля от коментари. „Метна ли се по очи? Размаза ли се като конфитюр по пътеката?“, интересуваха се феновете. „Нищо не стана… Уважавам личното пространство на звездите!“, отвръщаше Азис.
Според публикации в родната преса Азис и Мадона пътували заедно до Маями. Там тя имала концерт от турнето си. Какво ли е търсил обаче той във Флорида? – питат се от в. „Уикенд“ Да не би да е искал да изгледа на живо спектакъла й… Проверката им установява, че по това време той си е бил в България и не е напускал пределите на страната.
Истината е, че преди няколко години Мадона наистина използвала редовна авиолиния вместо частен аероплан. Само че дестинацията била Лондон, а не Маями. Тогава някои от пътниците я щракнали в салона на самолета и разпространили снимките в електронните социални мрежи. Именно тези кадри по-късно споделил Азис в личния си профил във Фейсбук, фантазирайки си, че лично се е засякъл с нея, сочи проучването на „Уикенд“.
„Той съвсем ни взе за канарчета! Лъже като дърт циганин, как не го е срам“, изригнаха фенове на певеца. Ден по-късно изпълнителят на „Хабиби“ смотолеви, че всъщност се е пошегувал.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар