Виждали ли сте апартамента на Диляна Попова? Тук ще може да си го представите!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Моделът Диляна Попова, която преди година и три месеца роди син на актьора Асен Блатечки, отглежда бебето Борил в малък апартамент, който е закупен с ипотечен кредит.

До последно Диляна Попова и Асен Блатечки обзавеждаха нов апартамент, разположен на пъпа на столицата и планираха да го превърнат в семеен дом, припомнят от в. „Уикенд“.

Диляна Попова и Борил

Диляна Попова

В кухненския бокс на Попова мебелите са направени по поръчка.
Детската била напълно готова, а двамата имаха намерението да се нанесат там, но трима. Връзката им обаче се оказа твърде кратка и още преди манекенката да роди, двамата се разделиха. След появата на малкия Борил Асенов Емилов без грам колебание Блатечки призна новородения си син, но остави майка му да го отглежда сама. След края на връзката им Диляна се върнала в моминския си апартамент. Макар че жилището й представлявало маломерен двустаен апартамент от 50 квадрата, цената му надхвърляла средната цена на имотите в столицата, тъй като сградата била новопостроена.
Въпреки че Асен Блатечки бил затрупан с ангажименти и нямал никакви финансови проблеми, Попова продължавала сама да изплаща вноските по кредита си. Поради липса на мъжко присъствие в дома си Диляна разчитала за всичко на своя приятел от ученическите години Пепи, който живеел три етажа над нея.
Той сменял изгорелите крушки на Диляна Попова, помагал с преместването на мебелите и ремонтите електрически уреди, а всяка пролет пребоядисвал стените с латекс в любимия й цвят праскова. Домът на манекенката бил доста семпло обзаведен, а заради тясното пространство тя натъпкала многобройните си дрехи във високо вдигнати шкафове в коридора. Тъй като Диляна вечно била на диета, за да поддържа перфектна форма, единното нещо, което можело да се открие в хладилника й, били съдове с храна от „Детска кухня“ за бебето Борил.
Миниатюрният хол и кухнята на Попова са слети в едно помещение. Точно до полупразния й хладилник тя е подредила религиозния си кът, в който на почетно място е Библията. В съседство с набожните предмети е сложен кръгъл аквариум със златна рибка. Заради липсата на светлина и пространство тя се е превърнала в блатна. На отсрещната стена пък се мъдри голяма карта на света, от която Диляна зубри столиците.
Най-интересната част в жилището на синеоката красавица е нейната тераса. Попова обитава нисък жилищен етаж и още като новодомка домът й бил ошушкан от крадци цели два пъти. Наглите обирджии прескочили балкона и задигнали нейния телевизор и лаптоп. Те отмъкнали дори кафемашината й, затова Диляна Попова правела сутрешното си кафе в джезве на готварската печка. За да се спаси от набезите на апашите, отново по идея на комшията Пепи, манекенката заградила терасата с телена ограда. Опасаният с мрежа балкон й навявал асоциации със затвор, затова красавицата закачила по металните пръчки разноцветни цветя. Така гледката й станала доста ефектна.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар