Асен Блатечки се е оженил за Диляна Попова на тайна церемония

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Асен Блатечки се е оженил за Диляна Попова на тайна церемония в САЩ преди броени дни.

Асен Блатечки се е оженил за Диляна Попова на тайна церемония

Асен Блатечки се е оженил за Диляна Попова на тайна церемония

Тази сензационна вест публикува в началото на седмицата ежедневникът „Всеки ден“. Звучи наистина невероятно, но в действителност Диляна Попова и Асен Блатечки  са узаконили връзката Железни източници на „Уикенд“ в актьорските среди потвърдиха на пръв поглед абсурдния слух. Да, наистина Диляна и Асен вече са законно семейство!
Новината се коментира усилено в актьорската бохема в столицата, а всичките им колеги са сащисани. „Да бе, копеле, вярно е. Оженихме се!“ – така казал Блатечки на свой приятел, който в сряда му звъннал да го попита вярно ли е това. Пред репортер на „Уикенд“ в сряда привечер Асен също потвърди вестта, макар и лаконично. „Пишете каквото намерите за добре. Истината е, че съм щастлив. Подробности не съм длъжен да ви давам“, казва Блатечки. Той се е поинтересувал откъде журналистите от в. „Уикенд“ знаят за новината, тъй като по думите му били информирани много малко хора.
Как се е стигнало до озадачаващата сватба?
Според колеги на  Асен Блатечки, той се е възползвал от посещението си до Лос Анджелис, за да мине под венчилото с неговата дългогодишна любовница Диляна Попова, на която явно й е омръзнало да бъде смятана за такава, заради което е поискала брак.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар