Домашните маски, които ще ви избавят от пъпките

Заменят достойно скъпата козметика

papkiЩе ви разкрием рецептите за едни от най-ефикасните домашни маски, които ще ви избавят от пъпките и ще върнат сиянието на кожата ви.

Не е нужно да харчите луди пари, за да се сдобиете с така мечтаната порцеланова кожа. Запознайте се с домашните маски аламинут, които са сериозен враг на досадните пъпки.

СОДА И ВОДА
Почистете лицето си с лек лосион, след което посипете малко сода в ръката си и я разтъркайте по лицето като избягвате зоната около очите.
Изплакнете лицето си с хладка вода. Направете си разтвор от 100 мл. вода и 1 с.л. сода и намажете с него лицето си. След 15 минути отново изплакнете и нанесете лек тонизиращ крем.

ЛИМОН И БЕЛТЪК
Тази маска има отличен стягащ ефект и освен, че ще ви помогне да се избавите от неприятните пъпки, ще свие порите ви, което ще подмлади значително кожата.
Разбийте на сняг един белтък и добавете сока от един лимон. Смесете добре двете съставки, след което нанасяйте от маската няколко пъти по лицето с леки масажни движения.
След половин час я отмийте с хладка вода.

Ефектът от тази маска е мигновен. Тя не само съдейства за стягане на порите и премахване на пъпките като ги завяхва почти мигновено, а премахва и червените петна, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар