Алтернативни методи за лечение на акне

Понякога акнето продължава да ни мъчи и след тийнейджърската възраст

Ако и на вас ви е дошло до гуша акнето да е ваш постоянен спътник, то е крайно време да се вземете в ръце и да го изцерите.

Предлагаме ви няколко многьо ефикасни алтернативни методи за лечение на акне.
Първото, което трябва да направите е да се заемете с цялостно прочистване на тялото, а идеална работа за целта ще свърши уредът DR. SILVER 101.
Направете си успокояващо и почистващо средство от чаено дърво и лайка.

Запарете 2 с.л. цвят от билката и когато изстине, прецедете сместа и добавете 4-5 капки масло от чаено дърво. С получения тоник обтривайте засегнатите места. Можете да замените лайката със смрадлика, лавандула или невен.

Понякога акнето продължава да ни мъчи и след тийнейджърската възраст

Понякога акнето продължава да ни мъчи и след тийнейджърската възраст

Можете да си направите и маска с куркума, която е с мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. За целта смесете 1 с.л. пр. мляко с 1 к.л. куркума и нанесете маската върху лицето. Оставете я да подейства 15 минути и я отмийте с подходящ измиващ гел. Не се притеснявайте, ако кожата ви придобие леко жълт оттенък, той ще избледнее след измиването.

Домашната маска от аспирин и кисело мляко също е много ефикасна в борбата с акнето. Стрийте 5 таблетки аспирин и ги смесете с една с.л. кисело мляко.
Нанесете сместа върху лицето и я оставете да подейства за десет минути, след което я измийте с хладка вода, пише ezine.bg.

Уредът DR. SILVER 101 ще ви помогне за цялостно укрепване на организма.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар