Как да опитомим енергията на любовта?

Привлечете любовта за 3 седмици

любов Каквото и да е проявлението на мъжкото начало в живота ви (дали куцукащ пенсионер, палаво момченце на колело, успешен бизнесмен в разкошен автомобил или усмихващ ви се киноактьор от екрана на телевизора), при появата на който и да е „носител на мъжка енергия“ трябва да си помислите или да произнесете на глас: „Ето това е мъжът, когото обичам… И този също!… И този също обожавам!“. Дори да видите цял взвод войници, не спирайте да повтаряте: „Обичам този, и този… и този… Всички ги обичам!“. По този начин допускайте до себе си мъжката енергия от всеки срещнат представител на силния пол в продължение на една седмица.

Следващата седмица ще бъде малко по-различна – вече при вида на мъж казвайте: „Този мъж ме обича…Този мъж също ме обича… И този ме обича… И този…“.

На третата седмица вашата любов трябва да стане взаимна: „Аз го обичам, той ме обича… Този също обичам, както и той мен…“.

Този ритуал променя степента на вибрациите, които излъчвате, и насочват разума в положително русло. Но най-главното е, че давате на Вселената да разбере, че смятате да й изпращате енергията на своето щастие.

Някои ще успеят по този начин да постигнат желаното още преди края на третата седмица. На други може би ще им е необходимо повече време за „пробива“ на плътната енергетика на хроничната самота. Може би ще трябва да отгледат не една теменужка и периодично да повтарят различните ритуали, защото, за да се овещест-ви в пространството, на мечтата й трябва определено време. Подобно на цвете, тя също трябва да „разцъфне“. Много често не получаваме желаното единствено поради липса на достатъчно търпение и последователност.

Постарайте се да покажете на околния свят сериозността на намеренията си и готовността си да станете вълшебници и творци на собственото си щастие…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар