Ето така ще направите добро впечатление при запознанство

Първите впечатления оставят трайна следа

Запознанството и първата среща са моментите, в които си съставяме първото впечатление за човека срещу нас.

Макар всеки да полага огромни усилия да се хареса и да изглежда добре в лицето на отсрещния, не винаги се получава точно така. В старанието си да се харесаме понякога преиграваме и това не прави добро впечатление.

Запознанството е основата на създаването на добро приятелство или здрава връзка. Ако искате обаче да си гарантирате добро здравословно състояние, разчитайте на уреда DR. SILVER 101.

Ето няколко съвета на специалисти, благодарение на които ще направите добро впечатление:

Първите впечатления оставят трайна следа

Първите впечатления оставят трайна следа

1. Усмивката
Това е най-добрата визитна картичка на всеки и тя не може да бъде заменена с нищо.
Не бързайте обаче да се усмихнете широко още в първия момент на срещата ви, тъй като ако го направите ще създадете впечатление, че се усмихвате на всеки. Най-добре е първо да направите лека пауза и едва тогава да се усмихнете топло и искрено, тъй като лъжливата усмивка винаги личи отдалече.
2. Контактът с очите
Опитвайте се да гледате събеседника си в очите по време на разговора ви. Не впервайте обаче погледа си в човека отсреща, за да не го накарате да се чувства неудобно или да остане с усещането, че нещо във външния му вид не е наред.
3. Позата на тялото
Хората винаги забелязват първата ви реакция спрямо тях и я помнят дълго време. когато се запознавате с някого, най-добре извъртете цялото си тяло към него, за да не се почувства пренебрегнат.
4. Ограничете движенията
Не мърдайте прекалено много, тъй като в противен случай ще изглеждате несериозно. Ако постоянно се чешете, извъртате настрани или правите някакви нескопосани движения, събеседникът ви ще остане с впечатлението, че го лъжете, пише petel.bg.

Уредът DR. SILVER 101 гарантира вашето здраве.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар