Помощ! Миглите ми падат!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Миглите често падат, а едно косъмче израства за един или 2 месеца

мигли Един или два – има значение. За да е по-бързо, т.е. миглите да са гъсти, можете да им помогнете. Най-простият начин е да топнете стара, почистена спирала в мастноразтворим витамин – А или Е, и внимателно да го разнесете върху миглите.

Ако искате да пърхате с кукленски мигли, най-ефективни са маслата. На първо място рициново, после бадемово и репейно масло. Те съдържат антиоксиданти, ферменти и биологически активни съставки, които подхранват луковицата на косъмчетата и стимулират растежа. За заздравяване на корените процедурата се прави веднъж седмично, за сгъстяване – всяка вечер преди сън в продължение на един месец.

За бърз растеж смесете 1/2 ч.л. ленено масло, 10 капки рициново, 1 капка камфорово и нанесете върху миглите. Може към гел от алое да добавете рициново масло в съотношение 1:4.

Акцентирайте и на храните, съдържащи повече биотин (витамин В7): бадеми, кашу, фъстъци, яйца, овесени ядки, моркови, домати, гъби, черен дроб.

За да са здрави рестниците, сменяйте спиралата на три месеца, дори да не сте я свършили. При изваждане и връщане на четката във флакона влиза въздух и тушът се превръща в добра среда за развитие на бактерии.

Трик: Миглите визуално ще изглеждат по-обемни, ако преди първия пласт туш и след него ги напудрите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар