Вижте любопитни подробности около Лили Иванова след концертите й в Канада

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Лили Иванова продължава да смайва със завидни амбиции и хъс за работа напук на достолепните си 76 години.

Голямата певица покори пореден връх в своята кариерата, организирайки концерти в Канада, които не можем да наречем български, тъй като освен от емигранти и местни, публиката бе още от руснаци, поляци и французи, които са запознати отблизо с творчеството на легендата.

Лили Иванова

Лили Иванова

Седмица по-рано Лили Иванова отлетя за Торонто, като близо 20-часовият й полет бе с кратък престой в Амстердам. Очевидно тя и екипът й нямат проблем да се слеят с тълпата, тъй като местата на певицата и хората от обкръжението й бяха в икономичната класа на самолета, а не в бизнес или първа. Колкото и голямо име да е Лили у нас обаче, очевидно и самата тя е в час със славата си, знаейки, че на път между Амстердам и Торонто никой не би я безпокоил, по време на дълъг полет. На борда на летателната машина Иванова се качи с 11 куфара багаж, в които по дни бяха разпределени всичките й дрехи – както за ежедневието, така и за сцената, а освен това примата бе взела и два буркана целебен мед за гласа си, с който тя се разпява преди всяка изява. Първият спектакъл на Лили се състоя в Торонто миналия петък вечерта. Изпълнителката на „Детелини“ изпълни до краен предел залата „Куйн Елизабет тиътър“, чийто капацитет е 1250 места. На същото място е била и една от първите появи на британката Адел през 2008 г, а залата се слави като едно от най-добрите места с перфектна акустика, заради което там се изпълняват световни шедьоври на театралните и танцови изкуства, пише в. „Уикенд“.

Веднага след Торонто Иванова гастролира в Монреал. Концерт; й се проведе в елитния театър „Риалто“ – една от най-емблематичните сгради в цял свят с капацитет от 1165 места. Театърът е обявен за исторически паметник през 1988 г. Построен е през 1923-1924 г., а фасадата му е вдъхновена от Парижката опера.

Цените на билетите варираха в обсега между $80 и $150. Очевидно нашенците зад граница грам не са се замисляли колко ще им излезе едночасовата програма на Иванова, тъй като билетите бяха разпродадени месеци преди концертите. Зрители споделиха, че за да стигнат до Торонто и Монреал, са прекосили по няколко щата и дори са сменили по два полета, за да видят изявата на Лили.

И в двата града певицата бе приета радушно от публиката си, която по време на концертите не спря да я замеря с цветя. Общо 8 пъти динозавърката на естрадата бе викана на бис, а след всяко изпълнение феновете скандираха името й.

Графикът на Лили в Канада бе досущ като на най-големите световни звезди. Нашенката отказа дори да се поразходи из северно-американската държава и да разгледа забележителности като Ниагарския водопад. Иванова изнесе програмата си както бе планувана, след което литна обратно към България.

Още с кацането на родна почва обаче тя се почувствала отпаднала и изморена. Възможно е и примата да е лепнала вирус, заради мултинационалната среда, в която се е намирала, но може и просто имунитетът й да се е сринал след изтощителния труд, напрежение и стрес. Певицата сама си е наложила покой и е определила следващите си 2 седмици за почивка и стабилизиране.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар