Тичането не е само за здраве

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Крилатата фраза „Тичай за здраве“ не е съвсем пълна

тичане Наистина с това кардио натоварване заздравявате сърдечно-съдовата си система, но само при умерено темпо. Когато искате сериозно да се натоварите и най-вече да отслабнете, трябва да спазвате съвсем друг режим на тренировки. Следвайте указанията и усилието ви ще има бърз ефект.

• За да развиете гъвкавостта на ставите и да повишите еластичността на връзките, преди и след тренировка правете упражнения за разтягане. Така ще се предпазите и от травми.
• За да изгорите максимално калории, променяйте ритъма на бягане – редувайте спринтови отсечки и умерено темпо.
• Ще оформите и стегнете мускулите, ако един-два пъти в седмицата усложнявате маршрута си: избирайте пътеки с препятствия. Това може да са множество бордюри, стъпала, наклони нагоре и надолу.
• Следете за положението на тялото: по време на движението не се навеждайте напред, но и не се извивайте в кръста. Дишайте равномерно и най-вече шумно и дълбоко издишвайте. Меко претъркалвайте ходилото от пети на пръсти. Свийте леко ръце в лактите и ги движете покрай корпуса стегнато и плавно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар