Коя е красавицата, която „открадна“ Леонардо ди Каприо?

Плачете, дами, Леонардо ди Каприо се сгоди

Kelly-Rohrbach

40-годишният топ ерген на Холивуд падна на колене пред Кели Рорбах и поиска ръката й. Талантливият актьор имаше връзки с Хелена Кристенсен, Жизел Бюндхен, Бар Рефаели, Тони Гарн, Блейк Лайвли, но нито една не успя да го заведе до олтара. Този шанс вече има 25-годишната красавица Кели, която се прочу със серия снимки за сп. „Спортс илюстрейтид“ и бе обявена за дебютантка на годината.

Как дългокраката блондинка успя да спечели сърцето на Вълка от Уолстрийт, се пита цял Холивуд. Красотата не е единственият й коз. Кели е завършила кино и театър в елитния Джорджтаун университет, след което продължава образованието си в Лондонската академия за музикално и драматично изкуство. В обкръжението й се говори, че е доста интелигентна.

От дете Кели играе голф и спортът е сложил отпечатък върху характера й – тя е дисциплинирана, амбициозна и целеустремена. Чувството за хумор е другата й силна карта. Красавицата обича да публикува в инстаграм забавни снимки, в които се шегува със самата себе си. Това няма как да не допадне на Леонардо ди Каприо. Той не крие, че у жените най-силно го привличат чарът и чувството за хумор.

Природата е общата страст на моделката и талантливия актьор. Кели заявява директно, че мрази фитнеса и обожава да тича на открито, да кара колело и да се разхожда по плажа. Освен това е приятелски настроена към домашните любимци, което е добре дошло за френското булдоче на Лио – Джанго. Няма да е никак трудно на дежурния претендент за „Оскар“ да я привлече за екологичните си каузи. Г-ца Рорбах едва ли ще остави своя възлюбен да скучае, защото на нея не й липсва авантюризъм. Тя обича силните изживявания и вдига адреналина си, като се катери по скали и лети с хеликоптер. Над всичко обаче поставя семейството и това е причината често да посещава родителите си и своите трима братя и сестри. Същото качество притежава и нейният годеник. До смъртта на своята баба Хелене той редовно пътуваше до Германия, за да се виждат. А силната му връзка с майка му Ирмелин е пословична, пише „Всичко за семейството“

Лио може дълбоко да въздъхне и да отхвърли настрана отровното съмнение, което гложди всеки богат мъж – дали жената до него не е привлечена от банковата му сметка. Кели е достатъчно богата. Тя вече печели добре, а баща й Клей Рорбах е суперуспешен финансист.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар