Отърви се от врасналите косми

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Враснали косми могат да бъдат голям проблем, особено ако имаш много. Въпреки че има варианти за избягването им, повечето от тях могат да бъдат скъпи и дори болезнени. Така че какво може да направи едно момиче? Е, понякога просто трябва да направите нещата по старомодния начин!

На първо място, трябва да знаете, че врасналите косми се дължат най-вече на бръсненето. Ако се бръснете веднъж седмично, не би трябвало това да е голям проблем, но по време на летните месеци, повечето жени се бръснат поне през ден. И както всички знаем бръсненето не трае много дълго, така че ние го правим често!

Ако е възможно, опитайте се да стоите настрана от бръсненето. Опитайте с кола маска или епилиране. Ако тези опции не са добри за вас, опитайте с пяна или кремове, които премахват космите. Въпреки че и това не е с голяма трайност, то помага за избягването на врасналите косми.

Ако вече имате враснали косми, най-добрият начин да се отървете от тях е да се направи ексфолиране на дневна база. Използвайте ежедневно нежен ексфолиант за тяло и го разтривайте с кръгови движения.

Това няма да ви отървете от враснали косми, но ще им попречи да се появяват. Най-добрият начин за премахването име е като вземете един пинцети и бавно и търпеливо, извадите врасналите косми един по един. Повечето хора нямат толкова много, така че този метод не е твърде невъзможен и няма да отнеме много време. Но все пак ако имаш много се опитайте да ги оберете колкото можете, а после продължете с различен методи за премахване на космите  и започнете да ексфолирате !

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар