Заличете десет години от възрастта си

Този лесен метод за подмладяване ще ви смае с резултатите

Едва ли има дама, която да не иска да заличи някоя и друга година.

Предлагаме ви изключително лесен и бърз метод за заличаване на бръчките, който моментално ще заличи десет години от възрастта ви.
Единственото, с което трябва да се снабдите е сребърна или златна лъжица. Ако не разполагате с такава или не е по джоба ви, не е проблем да правите процедурите и с обикновена лъжица, но ефектът ще се забави.

Масажът, който ще ви представим подобрява кръвообращението и потока на лимфата. Освен това е с мощен лифтинг ефект.

Този лесен метод за подмладяване ще ви смае с резултатите

Този лесен метод за подмладяване ще ви смае с резултатите

Ако искате да заличите бръчките по челото, затоплете лъжицата до температура, която можете да изтраете, без да ви изгори и правете спираловидни движения по него отвътре навън.

За да изтриете бръчиците, които са се образували около носа и устата правете масаж посредством кръгови движения около устните и спираловидни по бузите като започвате от централната част и продължавате навън.
Направете и няколко вертикални движения с лъжицата точно върху бръчките като започвате от устните към носа.

Срещу неприятните торбички под очите охладете лъжицата и я поставете за пет минути върху клепачите. След тази процедура нанесете подхранващ крем чрез кръгови движения започвайки отвътре навън, пише zajenata.bg.

Ще останете изненадани от тези елементарни методи, които не само ще освежат кожата на лицето ви, а и ще успеят да заличат едно десетилетие от възрастта ви.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар