Освежаване на старата спалня с минимални средства

Изберете вашия начин и действайте

Ако искате да освежите старата си спалня, но не разполагате с достатъчно средства за целта, ви предлагаме няколко идеи, които ще имат голям ефект и няма да ви струват скъпо.

Можете да промените обстановката в стаята, която е най-интимното място във всеки дом като предприемете няколко малки промени, които ще внесат огромна доза уют и свежест.
При все, че специалистите препоръчват интериорът в спалнята да бъде успокояващ това съвсем не означава скучен.

Добавянето на различни цветови нюанси в стаята няма да ви струва скъпо, тъй като може да бъде направено по няколко начина. Един от тях е да промените цвета на нощните шкафчета чрез пребоядисване или облепяне с фолио. Същото можете да направите и с вратите на гардероба.
Ако добавите нова кувертюра и цветни възглавници, то стаята ви вече е изцяло обновена.

Изберете вашия начин и действайте

Изберете вашия начин и действайте

В случай, че тази промяна не ви се струва достатъчна, можете да добавите и нов килим например или пък някакъв дървен елемент или друг подходящ дребен елемент, който ще се впише добре в интериора.
Голяма промяна в спалнята би донесла и подмяната на завесите. Колкото и да не ви се вярва ще разберете каква огромна промяна ще внесат те, едва след като ги смените.

Ако не ви се занимава с толкова елементи, можете да внесете промяна в спалнята и само със смяната на тапетите например. При това далеч не е задължително да подменяте тапетите на всички стени. Можете да го направите само на една стена, която да се превърне в акцент на помещението, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар