Ето я причината, заради която Преслава отново влезе във „ВИП Брадър“?!

Съгласно първоначалната уговорка между Преслава, продуцента й „Пайнер” и „ВИП Брадър” тя остана в най-известната къща в страната две седмици и няколко дни.

Това се случи под предлог, че понася трудно сложните взаимоотношения между ВИП-овете и се опитва с всички сили да стои встрани от скандалите, добричлийката поиска да излезе от шоуто. Минути след напускането си обаче певицата горко е съжалила за постъпката си. Още на изхода на Къщата в Нови хан е била посрещната от охраната на Бирмата, макар да е била очаквана от личния си шофьор, Преслава доброволно се е качила в лимузината на Станоев, за да избегне втора серия на кървавия летен инцидент на морето, при който Бирмата и хората му нападнаха драйвъра й да си разчистват стари сметки.

Преслава

Ето я причината, заради която Преслава отново влезе във „ВИП Брадър“?!

Преслава е била заставена да дава отчет на бившия имала ли е или не интимни отношения с пазарджишкото пишлеме Пламен Богданов. Лигльото забърка изпълнителката на „Аматьорка” в такава пошла интрига, че й се наложи пред цялата нация да влиза в обяснителен режим дали фигурира сред 149-те бройки на Богданов. Заради целия този телевизионен панаир Бирмата набрал на пишман футболиста и се заканил да го смаже от бой, ако се докаже, че е имал вземане-даване с Преслава, писа в. „Уикенд“.
През следващите дни тормозът продължил. На 16-и октомври, петък, пайнерката изнесе концерт в Германия, а при завръщането от летището до апартамента й за колата й било залепено „ремарке“, изпратено от Бирмата. Болезнено ревнивият бизнесмен не се вързал на думите на Преслава, че не е имала и няма нищо общо с Богданов и заръчал на хората си да са денонощно по петите й, като подозирал, че тя ще си уреди среща с Пламен. Отделно Георги „подпалил” телефона на бившата си изгора. Започнал да й звъни на всеки кръгъл час, за да я проверява къде е и с кого е. В един момент звездата спряла да отговаря на обажданията, което още повече озлобило младия мъж. Той излял яда си в съобщения, като в някои от тях я увещавал да се съберат отново, а в други – че ако това не стане, няма да се отърве от него до живот.
Преслава се оплакала на колежки от фирмата си, че е подложена на психически тормоз. За да се спаси, макар и временно от него, обичаната изпълнителка сама се е свързала с продуцентите
на „ВИП Брадър” с молба да намерят начин и да я върнат обратно в шоуто. Това се случи в понеделник вечерта. Преси влезе като гост-звезда с уговорката, че вечер ще напуска Къщата, за да не пропуска уговорените за остатъка от октомври и ноември участия из страната.
В „Пайнер” шушукат, че преди да се върне при съквартирантите си, Преслава се е зарекла да поиска полицейска закрила на базата на това, че се страхува за живота си.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар