Не лягайте с мокра коса. Вижте какво може да ви причини

Можете да си доведете сериозни здравословни проблеми

Не допускайте грешката да лягате с мокра коса, тъй като може да ви струва много скъпо.

Макар мнозина да си мислят, че единственото, което може да им причини лягането с мокра коса е незначителна настинка, истината е много по-стряскаща.
Не пропускайте да изсушите косата си преди да легнете, ако не искате да се сдобиете с някой от следните проблеми:

ГЛАВОБОЛИЕ
Тъй като по време на къпане температурата на тялото се повишава значително, влагата, която се създава на мократа глава, увита с кърпа може да ви доведе сериозно главоболие. Ако допускате често тази грешка, главоболието може да се превърне в хронично.

Можете да си доведете сериозни здравословни проблеми

Можете да си доведете сериозни здравословни проблеми

ИНФЕКЦИИ
Всички знаем, че възглавниците са идеално място за развъждане на бактерии. Лягането с мокра коса създава идеална среда за развъждането им заради влагат. Освен това по възглавницата се задържат множество отделени от кожата клетки, натурални масла. Потта, която попива по нея също допринася за развъждането на бактерии, които биха могли да ви причинят алергии.

НАКЪСВАНЕ НА КОСАТА
Косата е много фина и ако лягате с мокра глава можете да доведете до накъсването й. Ето защо е време да забравите за този вреден навик, ако не искате да навредите на здравето си и в частност на косата си.

Не се препоръчва и продължителното й сушене със сешоар. Най-добрият вариант е да я оставите да си изсъхне сама, но това трябва да стане преди да сте си легнали, пише zajenata.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар