Ето как най-бързо да привлечете вниманието на един мъж

Не е трудно, просто следвайте съветите на специалистите

Учените разглеждат любовта като биохимичен процес, който може да бъде управляван и в този ред на мисли дават няколко съвета, с помощта на които да привлечете най-бързо вниманието на един мъж.

Анализите сочат, че преобладаваща част от представителите на силния пол гледат с пренебрежение към дамите, посмели да проявят инициатива при запознанството им. Най-голям негативизъм предизвикват думите „да те почерпя едно”.
Ако искате мъжът, когото харесвате да поеме инициативата, единственото оръжие, което можете да използвате е езика на тялото ви.
Спокойната усмивка и откритият поглед са основните ви помощници в нелеката мисия.

Не е трудно, просто следвайте съветите на специалистите

Не е трудно, просто следвайте съветите на специалистите

Мъжете предпочитат да заговорят сами дамите, но само при условие, че са сигурни, че няма да им подрежете веднага крилцата.
Поради тази причина му дайте сигнали, които да му подскажат отношението ви – хвърляйте му по един поглед от време на време и не свеждайте очи, когато той ви погледне.

Сигналите, които изпращате с тялото си оказват много по-силно влияние от външността ви.
Наблюденията сочат, че 35 погледа и усмивки, отправени към няколко мъже могат да ви осигурят четири нови запознанства.
Психолозите твърдят, че дамите, които се намират в близкото обкръжение на представителите на силния пол ги привличат най-много.

Макар да не обичате грима, ще е добре да се въоръжите поне с едно червило. Колкото по-ярки са устните ви, толкова по-голямо впечатление ще направите на вашия избраник, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар