Козметиката от летните месеци може да ви е от полза и през есента

Есента е в началото и остава въпросът какво да правим с всички ценни козметични продукти

козметика лятна

Да се съхранява козметиката до следващия сезон понякога е рисково, защото ако не се държат на хладно и тъмно място, някои продукти се развалят. А освен това тенденциите догодина ще са различни. Затова най-добрият вариант е разумно да ги използваме още сега.

Тъмен фон дьо тен

Когато загорим през лятото, неизменно ползваме малко по-тъмен фон дьо тен. За да не се налага да го хвърляме, е най-добре да го смесим със стандартния фон дьо тен, който използваме през есента. Съотношението трябва да е в полза на по-светлия нюанс. Освен това по-тъмният фон дьо тен е подходящ и за контуриране на лицето.

Бронзираща пудра

Идеална за летните дни, но тя изглежда странна, ако я носим през есенния сезон. Най-добре и нея да запазим за контуриране, а освен това бихте могли да я използваме и като бронзиращи сенки за очи, които стоят много красиво.

Ярък руж

Силният руж в розови и прасковени нюанси подхожда на почти всички през лятото, но през студените месеци изглежда прекалено екстравагантен за някои типове кожи. Затова може да го изпробвате като вид червило. Нанася се малко върху устните, а отгоре се поставя подходящ гланц. Може да се използва и като грим, пише „За жената“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар