Горещите тайни, които всяка дама крие от партньора си

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Едва ли някога ще научите цялата истина по тези теми

Всяка дама има поне по няколко горещи тайни, които крие от своята половинка.

Често пъти зад срамежливата усмивка и закачливия смях се крият неподозирани тайни. Специалисти са си направили труда да извлекат някои от най-често пазените тайни от дамите.

Най-добрата приятелка
Не се съмнявайте, че най-добрата приятелка на вашата половинка знае всичко за нея и когато се усмихва загадъчно, тя не просто подозира нещо, а го знае на 100%.
Ако сте достатъчно хитри обаче бихте могли да се възползвате от най-добрата й приятелка, споделяйки й нещо, което знаете, че ще разреши даден проблем помежду ви, тъй като тя със сигурност ще го сподели с половинката ви.

Едва ли някога ще научите цялата истина по тези теми

Едва ли някога ще научите цялата истина по тези теми

Най-важното условие за здрава връзка е здравето на партньорите, което може да бъде гарантирано от уреда за алкална вода ХИДРО ХЕЛТ.

Интимна близост
Може да изпита желание за интимна близост, само докато съзерцава ръцете ви, а няколко докосвания на правилните места ще свършат чудеса. Трябва обаче да се научите да четете желанията по погледа й, тъй като тя рядко би ги споделила в прав текст.

Липсвате й
Когато сте далеч от половинката си за няколко дни тя спи с вашата тениска, която ухае на вас.

Мъжете в живота й
Едва ли някога ще научите точната бройка на мъжете, с които е спала преди да ви срещне. Дори някога да сте обсъждали тази тема и тя да ви е отговорила на въпроса, със сигурност е скрила поне няколко бройки.
Според неписано правило, когато една дама твърди, че преди вас е имала само четирима мъже, то истинското число е близко до седем, пише dama.bg.

Не забравяйте, че уредът ХИДРО ХЕЛТ, е вашият гарант за здраве.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар