Горещите тайни, които всяка дама крие от партньора си

Едва ли някога ще научите цялата истина по тези теми

Всяка дама има поне по няколко горещи тайни, които крие от своята половинка.

Често пъти зад срамежливата усмивка и закачливия смях се крият неподозирани тайни. Специалисти са си направили труда да извлекат някои от най-често пазените тайни от дамите.

Най-добрата приятелка
Не се съмнявайте, че най-добрата приятелка на вашата половинка знае всичко за нея и когато се усмихва загадъчно, тя не просто подозира нещо, а го знае на 100%.
Ако сте достатъчно хитри обаче бихте могли да се възползвате от най-добрата й приятелка, споделяйки й нещо, което знаете, че ще разреши даден проблем помежду ви, тъй като тя със сигурност ще го сподели с половинката ви.

Едва ли някога ще научите цялата истина по тези теми

Едва ли някога ще научите цялата истина по тези теми

Най-важното условие за здрава връзка е здравето на партньорите, което може да бъде гарантирано от уреда за алкална вода ХИДРО ХЕЛТ.

Интимна близост
Може да изпита желание за интимна близост, само докато съзерцава ръцете ви, а няколко докосвания на правилните места ще свършат чудеса. Трябва обаче да се научите да четете желанията по погледа й, тъй като тя рядко би ги споделила в прав текст.

Липсвате й
Когато сте далеч от половинката си за няколко дни тя спи с вашата тениска, която ухае на вас.

Мъжете в живота й
Едва ли някога ще научите точната бройка на мъжете, с които е спала преди да ви срещне. Дори някога да сте обсъждали тази тема и тя да ви е отговорила на въпроса, със сигурност е скрила поне няколко бройки.
Според неписано правило, когато една дама твърди, че преди вас е имала само четирима мъже, то истинското число е близко до седем, пише dama.bg.

Не забравяйте, че уредът ХИДРО ХЕЛТ, е вашият гарант за здраве.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар