Вярвате ли? Вихра няма платистични корекции!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Вихра твърди, че не се е подлагала на пластични операции

След раздялата си с продуцента и водещ Иван Христов Вихра отвори нова страница в живота си. Тя отново се занимава с телевизия, но този път в конкурентна медия, в различно предаване.
Въпреки това, интересът към нея не стихва. Напротив, все по-често се появяват публикации или интервюта с бившата „отчаяна съпруга”.

Вихра твърди, че е естествена!

В поредния материал за брюнетката, самата тя споделя, че не се е подлагала на хирургически интервенции с цел разкрасяване до този етап на живота си. Ако усети необходимост, обаче, водещата ще го направи, като отсега признава, че би уголемила гърдите си със силиконови импланти.
Това тя споделя в интервю за електронното издание rozali.com, като разкрива какви са предпочитанията й по отношение на стила на обличане, на козметиката, на храненето.
Но преди да надникнем в някои от тайните за красота на Вихра, няма как да не обърнем внимание на възмущението на голяма част от зложелателите й. Те не вярват, че водещата е непорочна по отношение на пластичната хирургия и се заканват да следят всяко нейно действие и обществено появяване, за да изловят някой издайнически белег и следа от скалпел.
Но да ги оставим те да се възмущават, а ние да споменем, че Вихра не робува на храната. Налага й се от време на време да спазва диети, но това не е толкова трудно, защото не обича изкушаващата за всяка жена сладкиши. За сметка на това си похапва пържени картофи, но в умерени количества.
А що се отнася до СПА процедурите, твърди, че центровете за красота я изнервят заради многото време, което се хаби в тях.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар