6 храни за повишаване на либидото

Ето шест храни, които е не само лесно да включите в храненето си, а и които ще повишат вашето либидо, като същевременно подобрят и здравето ви.

hrani libidoБадеми

Те са мощни сексуални стимуланти. Според проведени медицински изследвания мъжете, които се хранят с храни, богати на ненаситени мастни киселини (каквито има в изобилие в бадемите), показват най-високо ниво на тестостерона. Бадемите съдържат и аминокиселината L-аргинин, която въздейства благоприятно на ерекцията.

Тези ядки са също така чудесен източник на витамин Е, В и на протеини от високо качество. Те доставят на организма ни и олигоелементи като селен и цинк, важни за сексуалното и репродуктивното ни здраве.

Зелено, зелено, зелено

Яжте зелени зеленчуци, за да подобрите либидото си и да получите още куп ползи за здравето си! Зеленият чай, зеленолистните зеленчуци, авокадото, целината и всички зелени плодове и зеленчуци са важни храни, които е добре да консумираме ежедневно без ограничение, за да се зареждаме оптимално с енергия, всякакви витамини и минерали, от които се нуждаем за добро сексуално състояние и изобщо за цялостното добро на тялото ни. Започвайте деня си със зелено смути!

Морски дарове

Морските дарове съдържат голямо количество солена вода, което пречиства тялото. Заради химическия си състав, който е много близък до човешката плазма, те имат способността да балансират тялото на клетъчно ниво. Допринасят също за превръщането на токсичните метали в тялото в соли, които се изхвърлят от организма. Изключително богати са на витамини и минерали, сложни захари и протеини. Много благоприятни са за сексуалните ни органи. Ето защо е добре да ги включвате в хранителното си меню.

Ягоди

Те преливат от антиоксиданти, които стимулират циркулацията на кръвта в половите органи. Ягодите съдържат високи нива на цинк, хранителният елемент суперзвезда, който стимулира сексуалността на жените.

Aкaй бери

Яжте aкaй бери. Този суперплод е с многобройни ползи за здравето – стимулира циркулацията на кръвта, което пък повишава сексуалното желание, особено при мъжете. Добавяйте акай бери в салатите си, в смутитата си, в киселото мляко и в десертите си. Възможностите са безкрайни.

Мака

Маката е естествената виагра от природата. Тя е растение, което вирее във високите планински части на перуанските Анди. Богата е на витамин В, калций и аминокиселини. Има способността да повишава издръжливостта, да се бори с умората и да покачва мъжкото и женското либидо. Помага на сексуалното желание на жената в менопауза.

Вижте храните, които съсипват секса!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар