Как да се гримираме през есента?

Червилото през есента е задължително ярко и силно като тон. Модните асове съветват да изберем наситени цветове – малиненочервено, бургундско, ягодово или синя слива. Розовото също е отново в играта.

Според Армани червилата в подобен ярък нюанс са най-актуалните този сезон. Визията, която рисуват стилистите, е като от 90-те години на миналия век – ярко очертани контури и контраст между белотата на лицето и цвета на устните. Разбира се, спецовете не са изключили съвсем неутралните тонове – можете да сложите бледобежово червило, почти без цвят, стига да е добре съчетано с макиажа. Ружът по бузите пък трябва да е розовеещ или червен, все едно са изпръхнали от студената есен. Повечето модни стилисти дори съветват дамите този сезон да са ярко напудрени, все едно току-що са слезли от ските. Бузите са яркорумени, червено червилоедори алени. Така контрастът е пълен – яркочервени бузи и устни, начервени пак в силни цветове.

Готик

Готик визията също е много шик. За по-смелите дизайнерите предлагат много тъмнолилаво червило или дори черно, лицето е с порцеланов бял фон дьо тен, скулите подчертани в розово-червено. Точно като принцеси, които са излезли от някоя авангардна приказка!

Очната линия също ще е първа приятелка на дамите през есента. Модните асове като Оскар де ла Рента я използват смело и щедро. Очите са изрисувани с плътен черен контур, както героините на София Лорен. Така формата се удължава, а погледът става мелодраматичен. Сенките за очи през есента са предимно в бронзовата гама, пише в. „Телеграф“. Спецовете този сезон използват умерено и класическото златисто и сребърно. Залагат повече на бронза като по-топъл и мек цвят. Опушеният поглед също е все така актуален.

Можете да постигнете този ефект с черен или кафяв молив. Ползвайте смело и сенки в сиво и черно, ще постигнете драматична и ефектна визия. Пак с черен молив можете да подчертаете и долната част на миглите, точно в основата. Така визията става напълно ретро и актуална за сезона, така както съветват и модните асове. През есента миглите задължително трябва да са подчертани със спирала.

Мигли

Можете да я нанесете на няколко пласта, за да изваете всяка мигла, така че видът да е почти кукленски. За най-авангардните, които искат да приковат погледите, стилистите предлагат пайети и камъчета в грима. Мейкъп артистите редят фините фигурки по слепоочията точно като произведение на изкуството, така че погледът наистина грейва. Можете да използвате и сребристи спирали, с които да очертаете крайчетата на миглите. Така пак постигате лесно и ефектно бляскава визия!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар