Има ли около вас хора, които тровят живота ви?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

О, ужас, персоните, които късат нервите ни, са навсякъде около нас – шумният съсед, колежката, която винаги е в лошо настроение или завистливият колега, вечно недоволният партньор, задушаващата свекърва…Много, твърде много отровни хора срещаме постоянно, които могат да ни съсипят радостта от живота. Ето и някои от тях, с които най-често се сблъскваме в ежедневието, и от които е добре да се пазим…

lo6i horaФалшивата добра приятелка

Да започнем с най-лошия тип. фалшивата добра приятелка може да представлява сериозна опасност, когато сте й жертва.

Тя е винаги насреща – винаги мила, предвидлива и привидно готова да ви помогне, но същата тази толкова отзивчива и уж загрижена за вас дружка неуморно и отдадено на каузата си действа зад гърба ви. Не се колебае да говори лошо за вас, когато е с други или още по-лошо – да разкрива пред тях тайните, които сте й споделили.

И го прави толкова „безобидно“ и „наивно“, като се преструва, че ви обича и се тревожи за вас. Не спира да го повтаря навсякъде и пред всички: желае само най-доброто за вас. За щастие, винаги се намират истински добри приятели, които да ви отворят очите, ако вие не успеете сами да го сторите. След като разочарованието попремине, остава само едно решение: да й кажете сбогом завинаги.

Завистливият колега

В работата всичко върви добре. Повечето от колегите ви ценят и както изглежда, ще получите дълго желаното повишение. Всичко можеше да е толкова прекрасно, ако един от колегите, с които работите ежедневно, не разваляше съвършенството на тази картина. Той се възползва от всяко ваше отсъствие, за да заеме вашето място, да се изтъкне и ако успее, да ви засенчи, не се колебае да пуска слухове по ваш адрес. Винаги кисел, той не се харесва на другите колеги, но умее да се продава на шефовете. Не можете да проумеете защо толкова ви завижда, но факт е, че трябва да се пазите от него като от чума. Бъдете много бдителни! Той наистина е голяма заплаха!

 Задушаващата свекърва

Прекомерната майчина любов към любимия син може да развали семейната идилия и на най-хармоничната млада двойка. Между майката и снахата често се появява съперничество. Трудно е да накарате съпруга или партньора си да избере между майка си и жена си/приятелката си. Макар че някои жени не се колебаят да го изискат и го постигат. Друг е въпросът какъв е резултатът и в чия полза е изборът. Няма защо да се лъжем, сложно е да се впуснеш в съревнование със свекърва си, която често прекалява с безграничната любов към сина си или в чийто живот просто зее огромна празнота и затова се вживява толкова много в ролята на майка-квачка. За да се справите с такъв тип жена, се налага да направите компромис и да лавирате умело.

Както сами ще разберете или може би вече сте го проумели: не всички от тези типове, които ви изброихме, са еднакво отровни – едни са повече, други по-малко. Внимавайте с най-опасните, тези, които наистина развалят живота ви, правейки го непоносим. По отношение на тях най-доброто решение е просто да ги избягвате!

Що за чудо са енергийните вампири?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар