Сандра Бълок е съсипана!

Сандра Бълок хвана и поредния си любовник в изневяра. За да си спести унижението, актрисата обаче категорично отказва да коментира прелюбодейството. В последните няколко месеца кино-звездата беше интимна с красивия бивш модел и настоящ фотограф Брайън Рандал. Двамата се запознаха на парти и скоро след това започнаха да излизат на срещи. Сандра не се притесняваше, че той е с близо 15 години по-млад от

Сандра Бълок

Сандра Бълок

нея и дори го запозна с осиновения си син Луис, пише в. „Уикенд“.

Първата им публична изява като двойка бе на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру преди месец. Тогава Бълок представи Рандал на приятелите си и стана ясно, че гледа сериозно на връзката си.

Присъстващи на венчавката установиха, че холивудската знаменитост е щастлива с Брайън, който не спираше да я ухажва.

„Той е невероятен, много красив. Това е първият мъж, който я накара да се усмихва и да сияе след развода си“, обясни по-късно позната на Сандра.

Уви, точно когато всички решиха, че актрисата пак е открила любовта, гръмна скандал с избраника й. Оказа се, че в живота на Рандал има и друга жена – 28-годишна колежка.

„Сандра беше шокирана от разкритието и дори отказа да говори с гаджето си. В момента е много потисната, рядко излиза от дома си“, твърдят от антуража й.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар