5 начина да изглеждате страхотно с лекота

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Да изглеждате разкошно без усилие, не е толкова трудно, колкото си мислите. Ето как да се уверите, че винаги ще изглеждате в най-добрата си форма.

# 1. Бъдете семпли
Когато става въпрос за красотат, не забравяйте – естествения вид е по-добър. Овладейте свежо изглеждащия външен вид, като покривате пъпките и недостатъците си с коректор, изравнете цвета на вашата кожа с фон-дю-тен, озарете бузите си с руж, извийте миглите със спирала и се завършете с безцветен гланц за устни.

# 2.Инвестирайте в дрехи по поръчка
Напълнете си гардероба с дрехи, който ви отиват, както на тялото, така и на ежедневието. Притежаването на дънки от тъмен деним, къдрава бяла блуза и втален черен блейзър под ръка е абсолютна класика и е от съществено значение, за да изглеждате стилни.

# 3. Фукайте се понякога
Великите аксесоари могат бързо да преобърнат вида ви от безинтересен към първокласен. Инвестирането в чифт ефектни обувки, елегантни обеци, луксозна чанта и шикозен часовник може промени всяко облекло.

# 4.Винаги бъдете спретнати
Човек никога не знае, кога може да се наложи да излезете набързо, така че винаги се потдържайте в свеж вид, измита коса, лакирани нокти, изчистени вежди и обезкосмени крака.

# 5. Познавайте езика на тялото си
Перфектната поза прави всичко различно в света. Бъди готова, ходете с вдигната галава и стойте изправени. Няма нищо по-красиво от една истинска усмивка!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар