Стимулиране на оргазма…

Естествено, не само от позата зависи безпроблемното достигане до оргазъм, но все пак при някои определени секс позиции възбудимите ти точки са стимулирани по интензивно, така че всичко става по-лесно.

В КАНАРЧЕ. Партньорът лежи по гръб, ти коленичиш с гръб към него и сядаш на скута му. Любимият обгръща с две ръце горната част на тялото ти и се изправя. Предимства – ти опре­деляш ритъма и дълбочината на проникване. Стимулирана от вътре е цялата област на вагината и G-точката. Любимият може да гали гърдите и клитора ти. Финал – партньорът се отпуска по гръб, а ти се навеждаш напред. Натискът върху клитора ти про­дължава да е силен и партньорът остава дълго твърд.

В ЦИКАДА. Лягаш по корем, краката леко разтворени, гърбът леко повдигнат с възглавница. Партньорът ти се навежда над теб и прониква отзад, подпрян на из­пънатите си ръце. Плюсове: силно се стимулира областта на клитора. Предимст­вата за него – заради стеснената вагина и триенето в дупето той се възбужда максимално. Минус е това, че партньорът ще свърши доста бързо.

ПОЗИЦИЯ НА G-ТОЧКАТА. Застани с гръб пред партньора и се опри с ръце на стол. Той нежно прониква във вагината отзад, докато тестисите му опрат в теб. После започва бавно да се движи. Нежно дозиране: хвани с една ръка бедрото му и с придърпване или отблъскване определяй ритъма и интензивността на проникване. Наведи се по-силно напред, ако искаш пенисът да проникне по-дълбоко. Изправяй се и леко се отдръпвай, за да издържи той по-дълго.

В ТАНТРА ПОЗА. Партньорът сяда с лице към теб, ти се плъзваш и сядаш в скута му. Всеки обгръща с бедра бедрата на другия. Удоволствието се засилва, ако сe хванете за ръце и се отпуснете назад, без да се отделяте един от друг. Навеж­дайте се и се изправяйте, без да прекратявате проникването. Прегърнете се силно и останете за малко така. Внимавай ерекцията на любимия да се запази. За целта масажирай члена му със силно и ритмично свиване на вагиналната муску­латура. При тази поза най-силно можеш да почувстваш другия.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар