7 важни съвета за заздравяване на връзката

Да проявява грижа и уважение към мъжа, без да иска нищо в замяна – това е ключът към щастието на самата жена

връзка Парадоксът е, че само когато жената умее да се откаже от своя егоизъм, когато е щедра и безкористна в любовта си, тогава тя е истински щастлива в отношенията си. И именно към такива жени най-много се стремят мъжете и ги обичат с цялото си сърце.

1. Не натрапвайте своите очаквания на мъжа, той не е длъжен да съответства на вашите фантазии. Ключовата дума е очаквания. Никой от нас не само не е длъжен да бъде някой друг, но и не притежава таланта на телепатията. Затова е по-добре да изкажете гласно очакванията си, отколкото да си фантазирате.

2. Научете се да поставяте ясни задачи, които мъжът е способен да изпълни. Военните имат поговорка, че каквато е заповедта, такова е и изпълнението. Колкото по-точно изразявате желанията си, толкова по-лесно мъжът ще ги реализира. Неясните формулировки, обратното, пораждат у него нежелание да прави каквото и да било.

3. Не му се карайте за грешките. В света има толкова много критици! Нещо повече, всеки човек има свой вътрешен критик, дори и да не си го признава и да изглежда самоуверен. Бъдете сигурни, че ако е можело да бъда избегната грешката, нямаше да я има. Не наливайте масло в огъня: мъжът винаги знае кога и в какво не е бил прав.

4. Дайте на мъжа възможност да остане сам. Особено след работа. И особено ако самият той е поискал това. Периодът на самовглъбяване и
затвореност ще завърши по-бързо, а постоянното дуднене само ще ви отдалечи.

5. Не се опитвайте да промените мъжа и да го моделирате по свой образ и подобие. Работата е неблагодарна. Не избирайте мъж с качества, които не сте готови да приемете.

6. Не поставяйте мъжа в неудобно положение пред негови приятели. Всички конфликти трябва да се разрешават само зад затворените врати на дома ви. Не предавайте мъжа си дори в мислите си (коментарите са излишни).

7. Покажете на мъжа как може да ви даде усещане за безопасност и опора. Ако по време на буря ви се прииска той да ви прегърне, просто му го кажете. Понякога са важни конкретни думи от любимия – например „Вярвам в теб“. Всички имат „котви“ към ключови фрази, които правят емоционалния фон по-приятен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар