Току-що получи 7 любовни писма! – №4

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Реални мъже разкриват сърцата си черно на бяло – със сладки и горещи думи, адресирани до жени като теб и нас

„Благодаря ти за най-страхотния секс в живота ми.“

Знам, че си обещахме,

че повече няма да се чуваме и все едно тая среща никога не се е състояла. Но въпреки това искам да ти кажа, че ще я помня, докато съм жив! Още нещо, което ми се ще да знаеш: сутринта, преди да се запознаем, ме уволниха. Затова пиех малко джони на обяд и въобще не бях в час. Честно казано, още ти се чудя как не ме отряза, когато ти пуснах изтърканата като света (но пък и вярна) реплика: „С тая коса да не рекламираш шампоан?“. Напротив, седна и обядва омлет с мен, а после ме покани да се поразходим. Ядохме пуканки, ходихме на кино и да ти призная, бях абсолютно зашеметен. Химията помежду ни беше очевидна и ти го признаваше, без изобщо да се притесняваш. Няколко часа по-късно отидохме у вас и всичко, което се случи, беше страхотно.

Дотогава не бях правил секс с непозната, срещната преди часове, затова си представях нещо порочно – как ти се нахвърлям в див порив, разкъсвам дрехите ти и т.н. Когато прекрачих прага на спалнята обаче, се сконфузих. Казах си, че ако предприема онова, което съм намислил, ще изглеждам смешно, като от долнопробен розов роман. Стърчах като кол насред стаята и ми се щеше земята да се отвори и да ме погълне. Тогава ти направи най-милото нещо, което жена е правила някога за мен – Седна на леглото, усмихна се и ми протегна ръка: „Знаеш ли колко си сладък? Ела!“ Оттук насетне всичко стана като насън. Казват, че сексът на случаен принцип, за веднъж, не се помни в подробности, а като щура, бурна емоция, нещо като първото ти качване на помпата в „Софияленд“ например. Аз обаче твърдя друго. Помня всичко. Помня как в един момент целувах всеки един от пръстите на ръцете и краката ти, а това е нещо, което никога не бях правил. Нито бях покривал с целувки абсолютно всеки сантиметър от тялото на жената, с която съм – ама всеки. Нито бях галил с часове косата й. Знам, че принципно би трябвало да го правя. Но просто не ми се беше искало. Дотогава. Дълго време после съм се мъчил да проумея защо с теб се държах толкова различно. Може би, защото имах нужда да се почувствам нужен и оценен, Все пак ме бяха изхвърлили позорно от работа и се чувствах пълна нула. Докато не видях теб – типа жена, който винаги съм смятал, че трябва да впечатля със заплатата си. И която ме искаше ей така, без парите. Никога не съм смятал, че денят, в който ме уволнят, може да е толкова прекрасен.

Ти го направи такъв, благодаря ти! С.

 

…1… …2… …3… …5… …6… …7…
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар