Специалисти разкриват няколко хитрини за подобряване на интимния живот

Вижте кои грешки оказват пагубно влияние върху интимността ви

Данните от проучване, проведено от екип специалисти сочат, че интимният живот на двойката може да бъде подобрен с помощта на няколко хитринки.

Британският в. „Индипендънт” посочва, че в проучването са взели участие 487 семейни двойки. Ключът от разковничето се крие в това да се поделят поравно грижите за децата.
Това е начинът за подобряване на интимния живот. Освен това по този начин двойките подобряват значително и емоционалната си връзка.

Уредът ХИДРО ХЕЛТ също е неизменна част от грижите за семейството. Той ще забави стареенето, ще подобри имунитета, ще прочисти вътрешните органи, ще подобри работата на храносмилателния тракт и какво ли още не.

Вижте кои грешки оказват пагубно влияние върху интимността ви

Вижте кои грешки оказват пагубно влияние върху интимността ви

Екипът от специалисти са установили, че партньорите са по-слабо задоволени в онези двойки, в които нежните половинки поемат по-голямата част от грижите за децата.
Най-лоши са резултатите при двойките, в които жената поема повече от половината грижи за децата.
Тогава интимният живот на двойката неизбежно се влошава.

Д-р Даниел Карълсън от университета в Джорджия посочва, че пагубно влияние върху пълноценния интимен живот оказва полагането на повече усилия от страна на децата за възпитанието на малчуганите.
Интересното обаче в случая е, че ако татковците ангажират цялото си време в грижи за наследниците, това не оказва пагубно влияние в отношенията между двамата партньори, пише pik.bg.

Здравото семейство е един от ключовете към хармонични интимни отношения. Както вече споменахме, уредът ХИДРО ХЕЛТ е гарант за здравето на вашето семейство.

ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар