Леонардо ди Каприо ги предпочита млади и не бърза да се обвързва

С прибрана в опашка коса и дълга брада Леонардо ди Каприо посрещна 500 световни знаменитости в луксозна вила близо до Сен Тропе

лео Холивудската звезда събира актьори, музиканти, модели и кралски особи на благотворително парти, парите от което отиват за опазване на дивите места и в защита на биоразнообразието. Сред присъстващите бяха принцът на Монако Албер, Силвестър Сталоун, Наоми Кембъл, Марион Котияр, Орландо Блум, Владимир Кличко, Елтън Джон и актрисата с български корени Нина Добрев, която бе отличена като най-елегантната дама на вечерта. Самият домакин – от известно време с нов имидж заради главна роля във филма „Завръщането“, се появи с новата си приятелка Кели Рорбах. 25-годишната американска актриса и модел общувала най-вече с майката на Лио, докато той обръщал внимание на гостите, издава поканеният на лъскавото парти проф. Херман Бюлбекер. На благотворителния търг са продадени рисунка на Пикасо, скулптура от Деймиън Хърст, китара на Боно от U2 и други интересни и ценни вещи. Общата събрана сума надхвърля 40 милиона долара.

И докато Вълка от Уолстрийт хвърля сили в професионалната си кариера и в екологични каузи, бившите му гаджета се омъжват. Бразилската манекенка Жизел Бюндхен, която имаше 5-годишна връзка с актьора, се венча за звездата от американския футбол Том Брейди. За сватба през септември се стяга израелският супермодел Бар Рефаели, която трудно преживя раздялата си с Лио.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар