Няколко истини за красивите жени

Не забравяйте, че красотата е преходна, а характерът – вечен

Колкото и странно да ви се стори е факт, че често пъти красивите жени са самотни. Причината за това е, че често пъти силния пол решава, че те са част от нечия лъскава колекция и ги подминават.

Другата причина, поради която една красива жена може да бъде самотна е фактът, че често пъти стават жертва на различни опити за свалки от страна на кретени, опитващи се да блеснат с качества, които всъщност не притежават. Съгласете се, че всяка една уважаваща себе си дама ще се отврати от подобно отношение.

Не забравяйте, че красотата е преходна, а характерът – вечен

Не забравяйте, че красотата е преходна, а характерът – вечен

Не забравяйте, че това, че една жена е красива, не я превръща автоматично в златотърсачка.
Не мислете, че всяка лъскава кола, която е управлявана от красива жена, й е била подарена благодарение на креватните умения.
Първо едва ли има толкова много богаташи на територията на страната, а и освен това те далеч не са толкова щедри. Причината за високия стандарт на живот на голяма част от красивите жени е, че са наблегнали на образованието си и сега припечелват доста добре.

Това, че са красиви обаче далеч не означава, че са мечтата под завивките. Те често пъти се оказват пасивни, но въпреки всичко мъже около тях никога не липсват.
Една от лошите им черти е, че в повечето случаи са егоистични и предпочитат да получат заветното „О, да!” за себе си.

Колкото и красива да е една жена, то мъжете никога не трябва да забравят, че красотата има срок на годност, пише men. bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар