Как да бъдете неповторими?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всяка дама притежава неповторим чар

Със сигурност почти всяка една от вас, мили дами, има някой недостатък във външния вид, който я дразни като например малък бюст, пълен ханш, големи бузи и др., които често им пречат да се чувстват достатъчно привлекателни.

Най-добрият начин е да преодолеете тези „малки недостатъци”, приемайки ги като част от вашия чар. За да подкрепим твърденията си, ще ви дадем няколко примера за холивудски звезди, които далеч не притежават идеален външен вид, но пък за сметка на това успяват да завъртят главите на милиони мъже по света. Вземете пример от тях, забравете за комплексите си и грабете от живота с пълни шепи, за да усетите истинската наслада.

Всяка дама притежава неповторим чар

Всяка дама притежава неповторим чар

Шакира например е със съвсем обикновен външен вид и ръст от едва 165 см. Именно големият ханш на колумбийската певица се превърна в запазена марка и доведе мъжете до истерия.

Друг такъв пример е 54-годишната снежна кралица Тилда Суинтън. Актрисата успя да привлече мъжките погледи със свята загадъчност и недостъпност, при все че има тънки устни, бледи вежди, момчешко телосложение и многобройни бръчици.

Бихме могли да продължим с примерите за нетипични красавици, но вероятно и тези са достатъчни, за да разберете, че трябва да забравите за комплексите си и да се наслаждавате на живота.
Не се притеснявайте от заоблените форми, с които сте надарени, тъй като някои мъже харесват точно такъв тип жени.
Както се казва – за всеки влак си има пътници, но не забравяйте, че ако позволите на комплексите си да ви измъчват, единственото, което ще постигнете е да стъжните живота си, пише woman.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар