Столична бръмчалка разкри плановете на Николета

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Николета Лозанова не е спала с Григор Димитров, но наистина е правила опити да го вкара в леглото си. Скандалната плеймейтка е преследвала настоятелно тенисиста с конкретна цел – да го прелъсти и да се домогне до тлъстата му банкова сметка, разкриват нейни приятелки пред в. „Уикенд“. Пред тях Николета е споделяла плана си да стане официално гадже на Гришо. С цялото си нахалство тя дори е успяла да се сдобие с мобилния му телефон и му е пращала интригуващи SMS-и, на които Григор изобщо не е отговарял.

„Николета просто няма равна! Когато се раздели с Валери Божинов, тя обяви, че ще си намери по-влиятелно и успешно гадже от него. Оплака се, че в България няма мъж, който да е на нивото й. Бербатов бил селянин и не разбирал от жени, така че нямало какво да иска от него. Единственият подходящ бил Григор. И Николета обяви, че до няколко месеца ще успее да се добере до него и да го омае. Думите й бяха: „Той с такава жена като мен не е бил, аз просто ще го побъркам! Ще видите, че ще е мой“, разказва пред „Уикенд“ столична

Николета Лозанова

Николета Лозанова

бръмчалка, която е част от обкръжението на Николета Лозанова.

Брюнетката задействала плана си. Успяла да намери актуалните телефони на спортиста и да му пише съобщения. Това, че отсреща нямало отговор, хич не я притеснявало. Следващата стъпка била да проучи кога Григор си е в България и да го следи.

Григор обаче изобщо не поддал на атаките й. Хитрата Николета тогава прибегнала до добре познатия сценарий – чрез приближени журналисти пуснала мълвата, че вече е имала интимни отношения с тенисиста. Горещата клюка се появи в няколко издания и естествено, веднага привлече вниманието, въпреки че не отговаря на истината. Всичко това съвпадна с раздялата на Гришо с Мария Шарапова и слабото му представяне на последните турнири.

Наложи се преди дни мениджърът на Григор Димитров да излезе с официално съобщение клюките да престанат и дори заплаши медиите, които ги разпространяват, със съдебни дела. Мълви се, че Николета Лозанова също била предупредена от адвокатите на Гришо да спре да го тероризира с SMS-и, за да не се подаде официално оплакване срещу нея за тормоз.

„Николета този път не е познала! Гришо е елитен спортист, който добре знае целите си – да бъде световен шампион. За разлика от футболисти като Валери Божинов и Ники Михайлов, той не си губи времето с леки момичета като нея. Представяте ли си какъв световен компромат ще е, ако се хване с Николета? Ще загуби милиони долари от преустановени рекламни контракти“, коментират хора от спортния бизнес.

Бясна от провала си, Николета даде заден и излезе със злъчно изявление: „Ох, пак ли аз съм виновна за нечии спортни провали?“, визирайки неубедителната игра на Григор напоследък.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар