Какъв портфейл да си вземем, за да привличаме пари?

Добре подбраният портфейл е стилен аксесоар, но преди всичко ни е необходим, за да държим парите си в него. И още нещо – не само да ги съхранява, но и да ги привлича като магнит!

За целта е важно не толкова какъв портфейл ще изберете за чантата си, а какво ще сложите в него. Има предмети, които са в отлични отношения с парите и ги „лепят“ по себе си. Ето някои основни тактики, за да напълните портфейла си.

portfejlaКакъв модел дa е портфейлът?

1.Да изглежда представителен и респектиращ

Евтиният портфейл няма сили да привлича и трупа пари, защото самият той е „зареден“ с духа на бедността. Ако не можете да си позволите много скъп дизайнерски модел от първокачествен материал, спрете се на средния клас с поносима за вашия джоб цена. Важното е да изглежда луксозно (например модел, който е реплика на оригиналния марков дизайн) и задължително да е функционален (с множество отделения за банкови карти, банкноти, визитки).

  1. Да е достатъчно просторен

Парите обичат да се ширят в портфейла. Всички банкноти, дори най-едрите, трябва да могат да се събират в него цели, без да се сгъват и мачкат. Ако се окаже, че не влизат непрегънати във вашето портмоне, значи самите вие не очаквате да получите големи пари. Разбира се, трябва да има и удобно отделение за по-дребните банкноти и стотинки.

  1. Да е от естествена материя

Изберете си портфейл от истинска кожа, велур или друга естествена материя – те отлично пропускат енергията на богатството и парите. Изкуствените материали като полиетиленовите и техните производни не си струват, макар и портфейлът да ви излезе по-евтин, защото те не притежават никакви притегателни сили за капиталите. Дори още по-лошо – изкуствената им същност не допуска природните енергии до вас. Затова по-добре дайте повече пари за качествена стока от кожа вместо найлоново менте, което ще спре положителното развитие на финансовото ви състояние.

  1. Да е в цветовете на богатството

Според фън шуй това са земните и металните цветове – кафяв, черен, всички нюанси на жълтото, както и сребристите и златисти багри. Ако този колорит ви се струва скучен или прекалено традиционен, спомнете си, че има много различни тонове на един и същи цвят и ще откриете този, който ви допада.

Задължително обявете бойкот на морските нюанси – синьо, синьозелено, зелено, защото парите изтичат като по вода от портмоне в този цвят.

Какво да сложите в портфейла, 3а да потекат парите към него?

Обичаят е да държите монети, за да привличат още пари. В китайската традиция има специална комбинация от три монети, свързани заедно – попитайте в магазините за китайски стоки за тях. Все пак е най-добре да си направите сами връзка от три монети, защото така показвате личното си отношение – любовта си към финикийските знаци. Други източни символи за забогатяване са всевъзможни текстограми, които може да откриете в индийските и китайските магазини и да сложите в портфейла си.

И още един съвет от фън шуй – носете в портмонето си малка картинка с изображението на чепка грозде, листа от мента или от зелен чай. Тези растения притежават способността да увеличават шансовете за забогатяване на притежателя на портфейла.

Друга препоръка е да държите в портфейла си няколко бобени зърна и парченце канела – ароматът й ще привлече банкнотите, а зърната ще ги пазят.

Магнетична енергия за парите има и носенето на един щатски долар в портфейла, който да е неразменната ви валута, т.е. да не го харчите никога за нищо. Руският обичай пък е да сложите вътре парченце от корен на хрян – това растение привлича силно материалните енергии. Най-добре е обаче да не купувате хряна от пазара, а сами да изкопаете коренче от градината и да го изсушите.

Как да се отнасяте с портфейла си, за да се пълни с пари?

Подреждайте банкнотите с лицевата страна, обърната към вас, като спазвате „ранга“ им – най-отпред едрите, след тях дребните. Никога не дръжте портфейла си празен, нека да има поне монети в него. Определете си неприкосновен запас (може да е малък, колкото за билетче за градския транспорт), който не пипайте. Носете си късметлийска монета (например от първата заплата или от добра печалба след успешна сделка). Тя ще ви служи като талисман и не бива да я харчите, за да привлече нови печалби.

Пари, спечелени на хазарт, по нечестен път, намерени на пътя или подарени не носят щастие – затова гледайте да ги изхарчите колкото се може по-бързо или ги дайте на бедни хора. Избавете се и от всякакви ненужни бележки, разписки, билети, талони, които ви пълнят портфейла. Снимки на любими хора също не бива да държите в него – те „препречват“ материалната енергия и спират потока на парите, а пък банкнотите, от своя страна, могат да повлияят зле на финансовото състояние на близките ви от снимките. Оставете портфейла да е място за пари, не за мили спомени.

От какъв портфейл да се избавите веднага?

Загуби ли представителния си „търговски“ вид, трябва да го смените бързо. Изглежда ли износен, има ли протрити или дори леко измачкани ъгълчета и следи от драскотини по повърхността, парите няма да се забързат към него. В случай на някоя пролука или дупчица: веднага щом я забележите, се отървете от това портмоне, защото капиталите ви направо излитат през нея. Ситуацията е подобна на тази, когато казваме, че старият приятел не е по-верен от новия.

 

Парите не могат да купят щастие, но …

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар