Грижете се за деколтето си ето така!

През лятото дълбоко изрязаните ефирни блузки показват на преден план разголената женска шия и бюста. Поради това на тези части би трябвало да посветим цялото си внимание. Ако те са с красива и нежна кожа, ще изпитаме по-голямо удоволствие да ги показваме, а и самочувствието ни ще е по-добро. Но кожата в тази област е особено чувствителна и предразположена към дехидратиране. Червените петна и ситните бръчици са непосредствената последица от това. Ето защо са необходими ежедневни грижи не само за лицето, а и за шията и деколтето. Специалните козметични продукти освежават кожата и повишават допълнително нейната еластичност, пише „Журнал за жената”.

dekoltetoДобрата стойка с изпънат гръб е гаранция за стегнати гърди

Кожата на гърдите лесно се отпуска. Поради това тренировките на гръдните мускули са необходими за създаването на нещо като скеле, върху което може да се гради една красива форма. Ето едно упражнение, което ще ви помогне: вдигнете рамене нагоре, след това извийте гръб напред и отново отпуснете раменете си надолу. После опънете раменете си назад, протегнете шия нагоре и отново вдигнете гърдите нависоко. Повторете 10 пъти.

Под душа масажирайте правилно

Кожата на деколтето поддържа гърдите ви също като сутиена. Това е и едно от основанията да проя-вявате усърдно внимание към това място и да го обработвате по всякакви възможни начини. Ето нашите идеи:

Облейте гърдите си със студена вода с помощта на подвижния душ – това е най-лесната тренировка. Направете 10 пъти кръгово движение с водната струя около всяка гърда по посока на часовниковата стрелка. Ако успеете да правите това всяка сутрин, скоро ще забележите, че гърдите ви са се повдигнали.

За любителите на топлия душ: почти същият ефект се постига и с нежните масажи с четка. Правете го обаче ежедневно. Но не използвайте четки с естествени косми. Ако срежете такъв косъм, ще видите, че е кух отвътре и е възможно в тази кухина да се загнездят миниатюрни люспици кожа и бактерии. По-подходящи са изкуствените нишки, които лесно се измиват с течен сапун.

Пилинг за гладка кожа

Понякога гърдите се покриват със ситни люспици, които всъщност са мъртви клетки кожа. Това е, защото този участък от кожата е най-сух. Два пъти седмично си правете лек пилинг и всичко ще е наред. Нанасяйте козметичния продукт върху влажната кожа и го втривайте с кръгови движения без натиск. Внимавайте да не докосвате чувствителните си гръдни зърна, защото може да се възпалят. После измийте пилингкрема с топла вода под душа. Кожата ви ще бъде в отлично състояние след тази манипулация и ще поеме максимално стягащите продукти.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…

Според допитванията всяка втора жена е недоволна от гърдите си. Те са или твърде малки, или прекалено големи, или формата им нещо не я бива. Няма друга част от тялото, която да е толкова критично оглеждана.

Шията и деколтето – истинските издайници на възрастта

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар