Бизнес съветите на милиардер №1

Карлос Слим Елу, чието богатство през 2012 г. е оценено на 68,5 милиарда долара, въпреки огромния си капитал, води скромен начин на живот.

Мексиканският магнат няма личен самолет или хеликоптер и си позволява да харчи не повече от 24 хиляди долара на седмица.

  1. Когато реша да направя нещо, го правя бързо.
  2. Тези, които мислят, че старите похвати в бизнеса в крайна сметка ще отмрат, много бъркат. Те ще бъдат важна част от новата цивилизация.
  3. Когато по време на криза, всеки се опитваше да се отърве от активите си, аз купувах.
  4. Повечето си време аз прекарвам в усвояване на нови технологии. Искам да знам какво се случва в света и как това може да се използва.
  5. Бизнес – това не е шампионат. Не е необходимо да се стремим да победим конкуренцията. Много по-важно е вашият опит в определен сектор.
  6. Богатството трябва да създава богатство. Ето защо трябва да се инвестират изкараните пари и да се разпределя полученият доход.
  7. Аз вярвам, че бедността е най-добрата среда за растеж. Да извадя страната от бедността, това е главната и сериозна инвестиция в живота ми.
  8. Компромис и отговорност – това са основните компоненти на успешния бизнес.
  9. Моята цел не са парите. Стремя се да създавам успешни компании със сплотени колективи, които да изследват нови територии.
  10. Не ми пука за репутацията ми. Ако живеете заради мислите на другите хора, вие сте мъртъв. Аз не искам да живея до края на живота си и да се притеснявам за това, което ще говорят за мен потомците.

Да се срещаш с богат мъж има недостатъци – вижте ги!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар