Как се прави педикюр Харибо?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тенденцията на лятото е: колкото no-ярко, толкова по-добре

педикюр Летният педикюр този сезон трябва да е ярък, дори крещящ. Забравете за френски педикюр или за почти прозрачни нюанси. Модата е педикюр харибо – ярък като любимите детски желирани бонбони. Червено, жълто, зелено, синьо – това са основните цветове за тренда, но не се пренебрегват и розово, електриково и цикламено.

Някои залагат само на един ярък цвят, други правят комбинации от по два, а най-смелите слагат различен нюанс на всеки пръст.

Педикюристите съветват все пак да се стараете поне цветовете един до друг да си подхождат или да ги редите в последователността на дъгата червено, оранжево, жълто, зелено, синьо. За да изпъкнат цветовете, може да поставите бяла основа – тя подчертава неоновите нюанси на следващите слоеве цветен лак.

За по-скромните

Ако обаче тенденцията в прекалено ярки цветове ви се струва много смела за вашия стил, тогава може да заложите на бонбонен педикюр отново в
различни цветове, но в пастелните им оттенъци. Пробвайте комбинации от два нюанса -тъмнорозово с бледорозово или морскосиньо с тюркоазено или коралово с оранжево, пише „За жената“. Интересна комбинация е също ментово с коралово.

Друг вариант да разнообразите летния педикюр, без да сте прекалено крещящи, е да си направите френски педикюр, но вместо стандартната бяла линия да сложите линия от ярък цвят или от различни ярки цветове. Мимоза, кармин или фукнция (обички) са най-модерните за сезона.

Някои дами пък залагат на стандартен педикюр за лятото в един пастелен цвят, а само на един нокът на всеки крак поставят нещо no-крещящо – електриковозелено или циклама. Така са едновременно модерни и стилни.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар