Преди пътуване кое по-напред?

Ето някои важни съвети за това как да изглеждате по-красива по време на почивката си!

Отпускът е прекрасен повод за повишаване на самооценката, предизвиквайки възхитените погледи на противоположния пол. В порива да станем по-красиви ни застрашават две опасности: да направим твърде много процедури в навечерието и да разчитаме, че този масиран удар ще ни освободи по време на отпуска от обстойните ежедневни грижи. Промените в околната среда още през първите часове на пътуването могат да се отразят негативно на външността ви. На какво трябва да обърнете внимание, за да изглеждате безупречно и по време на отпуска си, а и след това?

2 седмици по-рано

Един от най-неприятните ефекти от въздействието на слънцето върху кожата ни се получава при свиването на очите заради силната светлина. Добре е дамите с активна мимика на лицето да се погрижат за малко профилактика преди отпуск. Хубаво е да си направите няколко маски с тонизиращ ефект и да масажирате лицето, за да се отпусне мускулатурата. Така кожата ще се подготви за почивка и лицевите ви мускули няма да са толкова напрегнати.

Когато се подготвяте за периода на почивката, е важно да помните: през лятото, където и да отидете на почивка, е невъзможно да се скриете напълно от слънчевите лъчи. Дори непрекъснато да сте с шапка, слънцето ще ви „намери“ по време на къпането в морето или на разходката ви по улиците. Това означава, че няма как да избегнете фотоувреждането на кожата. Ето каква е вашата програма за действие.

5-7 дни преди пътуване

Най-добре е да ревитализирате кожата си и да се погрижите за нормализиране на обменните процеси в нея. За да защитите кожата от предстоящото слънчево въздействие, е добре да използвате препарати с хиалуронова киселина, които овлажняват кожата и я правят по-еластична и мека. С помощта на такива мазила тя ще попълни запасите си от влага за по-дълъг период, а и ще се обогати с антиоксиданти.

Когато остават 3-4 дни

Започнете да пиете комбинирани витамини. Ако досега сте си мислили, че те са необходими само по време на преходните сезони, то сте се заблуждавали. Навременният прием на витамини и антиоксиданти, които са комбинирани специално за поддържане и адаптацията към слънцето, помага на кожата, а и на косата и ноктите да преживеят климатичния стрес. Дори най-обикновеният витамин С може да помогне на организма.

 

 

Уникално ефективна маска за лице!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар