Катето Евро се изповяда: Жоро беше голямата ми любов!

Преди повече от 30 години Катерина среща своя Георги. Станали гаджета още преди тя да се снима в „Оркестър без име“, който впоследствие направи актрисата голяма звезда. Част от снимките трябвало да бъдат заснети в Созопол. Загубила ума си по Кадиев, Катето отказала да пътува за морето, за да не се раздели нито за ден с любимия си. В крайна сметка я заставили да продължи участието си във филма, а раздялата им продължила няколко месеца. След завръщането й в София двамата влюбени решили набързо да се оженят и сватбата им била скоро след излизането на „Оркестъра“, пише в. „Уикенд“.

Катето Евро: Любовта ни с Жоро беше голяма

Катето Евро: Любовта ни с Жоро беше голяма

„Нашето беше голяма любов. От любов не вървях по земята, а летях. Толкова много обичах Жорж, че нямах търпение другарката в Гражданското да ме попита „Вие, Екатерина, вземате ли Георги Кадиев в добро и зло, докато смъртта ви раздели?“, връща се назад в спомените си Катето.

След като си казали заветното „Да“, младоженците събрали родата на софра. Всички греели от щастие, най-вече булката, но сякаш непълна била радостта на леля Данче – майката на актрисата. Катето я гледала тъжна, но мислела, че жалее задето дъщеря й напуска родната си стряха, за да заживее със своя съпруг. Причината обаче била съвсем друга, а чак няколко десетилетия по-късно звездата на БГ сцената осъзнала тъгата в майчините си очи.

„Мама беше известна гледачка, някои дори я сравняваха с Ванга. Много хора се допитваха до нея. Щом с Жорж подписахме, аз също полюбопитствах за своето бъдеще. Питах я: „Мамо, кажи сега, какво виждаш за мен и моя съпруг? Нали той ще е мой завинаги? И завинаги ще останем заедно, нали, мамо?“. А тя отвърна: „Да, дъще, завинаги! Смъртта ще ви раздели!“. Тези нейни думи в онзи момент ме накараха да се зарадвам, че ще имам спокоен брак без изневери, без лъжи и така ще доживеем с Жорж до дълбоки старини… Но, поглеждайки към тях след много години, аз разбрах истинския им смисъл“, продължава Евро.

Преди 3 години смъртта наистина раздели Катерина от голямата й любов. Година и половина Георги Кадиев се борил с нея, но накрая се предал пред рака. През цялото време той не знаел, че го очаква сигурна гибел. За да му спести жестоката истина, съпругата му криела точните резултати от изследванията му.

„После чух как някои ме укоряват, че съм премълчала за заболяването. Сърцето не ми позволи да му кажа:

„Жоржи, имаш рак!“ Той ми вярваше безгранично и приемаше всяка моя дума за чиста монета. Както и тези, че ще се оправи и ще оздравее. Те дори му действаха като стимул, защото до последно той беше на крак. Отиде си точно за 2 дни“, ридае актрисата.

Клетвата й, че след смъртта на своя Жорж няма да погледне друг мъж и до края на дните си ще си остане вдовица, Катерина Евро изпълнява безропотно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар