Ако познаваш майката, не може да сбъркаш дъщерята!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Звездни прилики между майка и дъщеря, които изненадват не само холивудските клюкарки

рийз

Рийз Уидърспун и Ава Елизабет Филип

Мадона и Лурдес Леон

Първото дете на Кралицата на попа като малка приличаше повече на баща си – фитнес инструктора Карлос Леон, отколкото на царствената си майка. Времето обаче обърна нещата за 17-годишната брюнетка в посока на изпълнителката от Детройт. Освен външния вид тя е наследила и бизнеснюха на Мадона – двете притежават модната марка Material Girl.

Рийз Уидърспун и Ава Елизабет Филип

15-годишната дъщеря на една от любимките на Америка може и да има коси като на Малвина, но това е единствената разлика между нея и майка й Рийз Уидърспун. Е, и няколко десетилетия, но щерката на 39-годишната носителка на „Оскар“ не оставя въпроси на кого е дете.

Анджелина и Шайло Джоли

Може любимата на Брад Пит да е по-голям фен на тъмните тонове боя за коса, но определено няма как да ни заблуди, че първородната й биологична дъщеря не е нейно отроче. Сини очи, порцеланова кожа и силно усещане за индивидуалност са запечатани и върху двете. Може би ще е честно, ако дадем няколко точки за прилика и на дядо Джон Войт, на когото определено Шайло е одрала кожата.

Голди Хоун и Кейт Хъдсън

Двете златни момичета на Холивуд определено доминират тандема майки-дъщери. Те се подкрепят без значение за какво. Да не говорим, че и двете са тотални мацки. Кейт Хъдсън е наследила и способността от Хоун да разсмива хората, което й помага за спечелването на награди за роли във филми с добро чувство за хумор (и двете са притежателки на „Златен глобус“). За любимата на Кърт Ръсел Кейт казва: „Когато ми казват, че много приличам на майка си, възприемам това като чест. За мен тя е образец за красота – тя е не само хубава жена, но и разкошна майка.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар